Tekirdağ Orta Düzey Yönetici İş İlanları

Şehir: Tekirdağ Pozisyon: Orta Düzey Yönetici

İş TanımıDanışmanlığınıyapmakta olduğumuz; Üretici-Endüstriyel-Entegre-İhracatçı ve köklü geçmişe sahip olan Makine üretici firmasının Arge ve Tasarım bölümünü yönetecek tasarım müdürü istihdam edilecektir.Aranan Nitelikler- AR-GE bölüm..

İş Tanımı Makine , yanma-ısıtma  sistemleri ve  ekipmanlarının kısmi veya tüm sistemin  tasarımını yapmak, ürün reçetelerini çıkarmak ve teknik şartnameleri oluşturmak, Onaylanmış proje, şartname ve sözleşmeye göre gerekli ekipmanların tasarımını yapmak, ürün ..

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz Üretici-Entegre Kurumsal Ev Tekstili firmasının fabrika ortamında çalışabilecek,ev tekstili,halı,döşemelik kumaş departmanında tecrübeli,üretim mühendisi olarak çalışabilecek Tekstil Mühendisi.Aranan Nitelikler..

İş TanımıFirmamızın Merkez Bürosunda Ofis Yöneticiliği ve Açılacak Olan Yeni  Şubelerinde -Şube Sorumlusu İşletmeci- olarak yer alacak İnsan Kaynakları İşletme,Yönetim Organizasyon ve Danışmanlık Konularında Yetkin Orta Düzey Yöneticiler.Aranan Nitelikler..

İş TanımıTüm üretim operasyonunun sorunsuz olarak zamanında icrasını sağlamak,İlgili teknik ve operasyonel ekibi esnek ve plana uygun şekilde organize, sevk ve idare etmek,Tüm üretim sürecinin verimliliğini arttırmak için ileri üretim tekniklerini uygu..

İş TanımıFinansal yapı politika ve finansal risk yönetim araçlarının belirlenmesi,Finansal konularda Kamu, Resmi Kurum ve Finansal Kurumlarla ilişkilerin yönetilmesi,Nakit Akış Yönetimi, Vergi Planlaması ve Hazine Yönetimi, Finansman Kaynaklarını..

İş TanımıBiz toplumu daha güvenli hale getirmek istiyoruz. Ya siz? Securitas’ta, bizim önemli bir misyonumuz var. Her gün, dünyanın her yerinde günün kahramanları olan çalışanlarımız insanların daha güvende hissetmelerin..

Tekirdağ / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş Tanımı Kendisine bağlı satış ekibinin yönetimini gerçekleştirmek, Bölgesi dahilinde ki mevcut Şubelerin prosedürler ve standartlar çerçevesinde satış ve sevkiyatlarını takip etmek, Bölgesi dahilinde yeni potansiyel müşteriler kazandırmak , ..

İş TanımıTekirdağ/ Saray'daki birimlerimizde görev yapmak üzere;   Birimin ekipman ve personel yönetiminin sağlanması, Çalışanlar arasında takım ruhunun oluşturularak, motive edici çalışma ortamının yaratılması, Müşteri beklentilerin..

İş TanımıMNG Kargo’nun Edirne, Kırklareli, Tekirdağ illeri ve bağlı ilçelerindeki şubelerinde; Günlük kargo operasyonu yönetimi, ekipman, personel ve işletme idaresini üstlenecek, çalışanlar arasında takım ruhu oluşturarak, motive edici çalışma ortamı sağlayabil..