Tekirdağ Orta Düzey Yönetici İş İlanları

Şehir: Tekirdağ Pozisyon: Orta Düzey Yönetici
Tekirdağ / Tümü MTN KALIP

İş TanımıÇerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde yeni devreye girecek olan ve 20 den fazla yurt içi / dışı  OEM /TIER1 üreticisi için, iç-dış trim , aydınlatma ve mühendislik plastik modüller konusunda tasarım aşamasından satış sonrasına kadar hizmet sunan MTN PLASTİK işletmemi..

İş Tanımı Mağazanın tüm operasyonel ve yönetsel süreçlerinde görev yapmak, Mağaza personelini müşteri memnuniyeti ve satış performans odaklı olarak yönlendirmek, Ürün takibini yapmak,  Mağazanın teşhir düzenlenmesi ve denetimine destek verm..

Tekirdağ / Tümü KAHVE DURAĞI

İş Tanımı    TEKİRDAĞ ÇERKEZKÖY DE YENİ AÇILACAK OLAN ŞUBEMİZDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZEREAranan Nitelikler Yönetici yeteneklerine sahip Müşteri Memnuniyeti odaklı İnsan ilişkilerinde başarılı Esn..

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz tekstil sektöründe faaliyet gösteren müşteri firmamız için Pazarlama Müdürü arayışımız bulunmaktadır. Üniversitelerin Tekstil Mühendisliği bölümlerinden mezun, Tekstil sektöründe ihracat satış alanında en az ..

Tekirdağ / Tümü ÇETİN GROUP

İş TanımıHizmet Sektöründe faaliyet gösteren firmamızda, Sorumlu Bulunduğu Bölgenin Sevk ve İdaresini Sağlayabilecek, Bölge Müdürüne bağlı olarak çalışacak, Tercihen İK Departmanında çalışmış, ‘Bölge Müdür Yardımcısı’ aranmaktadır...

Tekirdağ / Tümü Çemobsan Sosyal Hizmetler

İş Tanımı  Dönemsel mali tablo ve raporların hazırlanması, Şirketin tüm muhasebe sürecini yasal mevzuatlar çerçevesinde kayıt ve kontrol altında tutmak, Uygulamadaki sistemlerin geliştirilmesi ve iyileştirilmesine yönelik çalışmaların yapılm..

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz; tekstil endüstrisinde faaliyet gösteren müşteri firmamız bünyesinde görev alacak " FİNANS MÜDÜRÜ" arıayışındayız.   Şirketin Finansal iş akışlarını ekibiyle birlikte yürütmek. Yurt dışı / yurt içi ba..

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz, Türkiye' nin yerli sermayeli, köklü sanayi kuruluşunlarından biri olarak faaliyet gösteren müşteri firmamız için “İNSAN KAYNAKLARI MÜDÜRÜ” arayışımız bulunmaktadır.      İnsan Kaynaklarının..

İş TanımıZİYLAN GRUP şirketlerinden, bünyesinde çeşitli marka ayakkabı ve aksesuar satışı gerçekleştiren ve hızla büyüyen FLO MAĞAZACILIK HİZM. ve PAZ. A.Ş.; Yeni açılacak olan ÇERKEZKÖY FLO Mağazasında görevlendirmek üzere MAĞAZA MÜDÜR YARDIMCISI..

İş TanımıKağıt sektöründe Dünyanın önde gelen teknolojilerine sahip firmamızın Çorlu''da bulunan fabrikasında ''İşletme Yöneticisi'' olarak görevlendirilmek üzere; İTÜ,ODTÜ, Boğaziçi, Yıldız Teknik Üniversitelerinin Makine Mühendisliği, Endüstr..