Tekirdağ Uzman İş İlanları

Şehir: Tekirdağ Pozisyon: Uzman

İş TanımıTEKİRDAĞ - HAYRABOLU DA KURULU BULUNAN YAĞ ÜRETİM TESİSİMİZDE GÖREV ALARAK , MUHASEBE KAYITLARININ MERKEZE BAĞLI OLARAK TUTULMASIAranan NiteliklerHAYRABOLU DA İKAMET EDEN EN AZ 3 YIL GENEL MUHASEBE TECRÜBESİ BULUNAN ENV..

Tekirdağ / Tümü TUREX TURİZM

İş TanımıTurex Turizm Tekirdağ Çorlu Bölge Müdürlüğünde Proje Sorumlusu olarak görev yapacak Operasyonun Güzergah-Planlama-Araç ve Sürücü takip, kontrollerini yapacak, Sorumluluk sahası dâhilinde gerçekleşen operasyonların raporunu periyodik ola..

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz tekstil kimyasalları ve boyaları alanında faaliyet gösteren yabancı sermayeli müşteri firmamızın Çorlu Tesisinde görevlendirilmek üzere MAKİNE MÜHENDİSİ arayışımız bulunmaktadır.Aranan Nitelikler ..

Tekirdağ / Tümü SEYİDOĞLU GIDA

İş TanımıGıda Sektörünün öncü firmalarından olan şirketimizin Tekirdağ/Çorlu şubelerinde görevlendirilmek üzere takım ruhuyla ekip liderliği yapabilecek çalışma arkadaşları arayışımız bulunmaktadır.    Aranan NiteliklerMağazacılık sektöründe en..

Aranan Nitelikler Üniversitelerin Bilgisayar Mühendisliği yada diğer ilgili bölümlerinden mezun Alanında minimum 3 yıl tecrübeli Oracle ERP programında modül olarak (INV,WIP,BOM,ORDER,PO) kısımlarında tecrübeli PLSQL,Visual C#,Oracle Forms,..

Tekirdağ / Çorlu Cezmak Makina

Fason sac kesim büküm işi yapan firmamızda çalıştırılmak üzere cnc lazer programcısı alınacaktır. En az 2 yıl tecrübesi olan arkadaşların başvuru yapmaları rica olunur...

Tekirdağ / Çorlu Üstün İş Makina

İşin Tanımı Ergene-Velimeşe'de faaliyet gösteren, “Plastik Geri Dönüşüm Makine”leri üreten firmamızın "Çerkezköy" fabrikasında görevlendirilmek üzere; • Solid Cam programı üzerinden imalat parçalarına "CAM" yapmak, Aranan Nitelikler • Üniversitelerin "Mühendislik Fak..

Tekirdağ / Tümü toksöz grup

Genel Nitelikler: Üniversitelerin Kimya, Kimya Mühendisliği, Biyoloji ve Eczacılık bölümlerinden mezun, Benzer bir pozisyonda en az 1 yıl deneyime sahip, İyi derecede İngilizce bilen, MS Office programlarına hakim, Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış..

Tekirdağ / Merkez Gripenguen

/***************************/ public class yeniCalisan : gripenguen { griCalisan programci=new griCalisan; void main ( ) { if(programci.egitimSeviyesi == "Lisans" && (programci.meslek == "Bilgisayar Mühendisi" || programci.meslek == "Yazılım Mühendisliği" || programci..

Tekirdağ / Çorlu Üstün İş Makina

Makine Üretimi yapan firmamıza, Tercihen Üniversitelerin ilgili Mühendislik bölümlerinden mezun, veya teknik okul mezunu. Üretim sektöründe satınalma pozisyonlarında en az 3 yıl ve üzeri deneyim sahibi, Yurtiçi ve yurtdışı satınalma süreçleri konusunda tecrübeli, Sözleşme haz..