Tekirdağ Uzman İş İlanları

Şehir: Tekirdağ Pozisyon: Uzman
Tekirdağ / Tümü DenizBank A.Ş.

İş Tanımı  Bireysel Bankacılık Direkt Satış Ekiplerimizde; sahada aktif bir şekilde KMH, SGK emekli maaş devri, otomatik ödeme, kredi, kredi kartı, POS ve sigorta satışı yapacak takım arkadaşları arıyoruz.      Aranan Nitelikler..

Tekirdağ / Tümü Şahinler Holding A.Ş.

İş Tanımı Üretimin devamlılığı ve verim artışını sağlamak amacıyla kontrol planları hazırlamak, Üretim performansı ile ilgili verileri toplamak, analiz etmek ve amirlerine sunmak. Amirlerinden gelen talimatların doğru şekilde uygulanmasını sağlamak, ..

İş Tanımı “Baskı Tozu Üretimi” sektöründe üretim ve faaliyet gösteren, global pazarda ihracatı bulunan,İtalyan ortaklı danışmanlığını yaptığımız firmada çalıştırılmak üzere aşağıdaki iş tanımı çerçevesinde Muhasebe Uzmanı aranmaktadır Üretime dayalı..

İş Tanımı “Baskı Tozu Üretimi” sektöründe üretim ve faaliyet gösteren, global pazarda ihracatı bulunan,İtalyan ortaklı danışmanlığını yaptığımız firmada çalıştırılmak üzere aşağıdaki iş tanımı çerçevesinde Muhasebe Uzmanı aranmaktadır Muhasebeye kon..

Tekirdağ / Tümü MTN KALIP

İş Tanımı Gerektiğinde telefon mesajlarını not almak, ilgili kişilere zamanında, doğru olarak iletmek. Gelen müşteri ve ziyaretçileri karşılamak, doğru kişiye veya birime yönlendirmek, gerekirse ilgili kişi gelinceye kadar ilgilenmek. Firma yönetim kadro..

Tekirdağ / Tümü AROMA İLAÇ SAN.LTD.ŞTİ

Aranan Nitelikler- Üniversitelerin Kimya ya da Kimya Mühendisliği Bölümleri’ nden mezun, - Aseptik alanda çalışabilecek, likit imalat konularına hakim, - İlaç sanayiinde 2 yıl işletme deneyimine sahip, - Teknik İngilizcesi en az orta, tercihen iy..

Tekirdağ / Tümü AROMA İLAÇ SAN.LTD.ŞTİ

Aranan Nitelikler-  Askerliğini yapmış, -  En az Meslek Lisesi Mezunu (Kimya-Makine tercih sebebi), -  Vardiyalı çalışabilecek, -  Temiz alan kurallarına uyabilecek, -  Aseptik dolum ve ilaç tecrübesi olan, -  Gelişime açık ve öğrenmeye..

Tekirdağ / Tümü Dinateks A.Ş.

İş TanımıDokuma konfeksiyon işletmemizde, üretim ve planlama bölümlerinde  görevlendirilmek üzere;Aranan Nitelikler* Üniversitelerin Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun,* İletişim yönü güçlü,* Ekip çalışmasına yatkın,* Erke..

Tekirdağ / Tümü Dinateks A.Ş.

İş Tanımı* Yurt içi ve yurt dışına kara, deniz ve hava yolları ile taşınacak yüklerin ( hammadde , yarı mamul ve mamül ürünler ) planlanması,      uygun tedarikçi ve araç organizasyonunun yapılarak sevkiyatların gerçekleştirilmesinden sorumlu olmak, * Maliyet ve zaman..

İş TanımıFirmamızın İSTANBUL ŞUBESİNE BAĞLI TEKİRDAĞ,ÇERKEZKÖY VE ÇORLU BÖLGELERİNDE  çalıştırılmak üzere; *CSGB onaylı işyeri hekimi sertifikası olan, *Aktif araç kullanabilen, *Tam zamanlı yada yarı zamanlı, *Bay / Bayan işyeri hekimi alınaca..