Tekirdağ Uzman İş İlanları

Şehir: Tekirdağ Pozisyon: Uzman
Tekirdağ / Tümü MEKTEBİM KOLEJİ

İş TanımıMektebim Okulları, kurulduğu günden bu yana içinde yaşanılan zamanın gereklerine göre değil, gelecek yüzyılların ihtiyaçlarını bilip ona göre hazırlıklarını yaparak, tüm öğrencilerini Atatürk ilke ve devrimleri ışığında, akademik ve sosyal yönden yurt içinde ve dışın..

Tekirdağ / Tümü MEKTEBİM KOLEJİ

İş TanımıMektebim Okulları, kurulduğu günden bu yana içinde yaşanılan zamanın gereklerine göre değil, gelecek yüzyılların ihtiyaçlarını bilip ona göre hazırlıklarını yaparak, tüm öğrencilerini Atatürk ilke ve devrimleri ışığında, akademik ve sosyal yönden yurt içinde ve..

Tekirdağ / Tümü Dizayn Grup

İş TanımıŞirket / İş Tanımı Enjeksiyon makinalarımızın bakımını yapacak deneyimli hidrolik ustası alınacaktır. Aranan Nitelikler *  Askerliğini yapmış, *  Oto ehliyeti olan, *  Seyahat engeli olmayan,..

Tekirdağ / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

Aranan Nitelikler Üniversitelerin İstatislik , Eğitimde Proğram Geliştirme vb. bölümlerinden mezun, MS Office programlarına hâkim,(İleri Excel) Güncel sınav sistemleri bilgisine sahip, ..

Tekirdağ / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş Tanımıİthal Kömür sektöründe faaliyet gösteren firmamıza "Satış-Pazarlama Sorumlusu" takım arkadaşı aramaktayız. Firma ürünleri ile ilgili her türlü pazarlama faaliyetini belirlenen hedef ve stratejiler doğrultusunda gerçekleştirmek, ..

İş Tanımı2016-2017 Eğitim-Öğretim yılında görevlendirilmek üzere ;    Aranan NiteliklerFizik - Kimya -Biyoloji (FKB)    Branşlarında kendi alanında uzman öğretmen alımı yapılacaktır. Müracaatlar şahsen okulumuz bünyesind..

Tekirdağ / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş Tanımıİthalat sektöründe faaliyet gösteren şirketimizde görevlendirilmek üzere, aşağıdaki özelliklere sahip olan " MUHASEBE ELEMANI" arıyoruz. Logo muhasebe programı ile fatura girişlerin yapılması Satış faturalarının kesilmesi Günlük muh..

Tekirdağ / Tümü ÇETİN GROUP

İş TanımıGÖREV TANIMI:- Mevcut projelerin yürütülmesini ve denetimini yapar / sağlar.- Projelerin Kalite Hedeflerini belirler ve gerçekleşmesini yapar / sağlar.- Verimliliği arttırmaya ve değişen müşteri isteklerini en iyi seviyede karşılamaya yönelik ..

Tekirdağ / Tümü ATM GRUP

İş TanımıÇorlu E5 KArayolu üzerinde bulunan Hyundai ve Nissan Yetkili Bayiliklerimizde görevlendirmek üzere müşterilerimize sigortacılık ürünleri satışı yapmak.Aranan NiteliklerEn az 3 yıl sigortacılık deneyimi olan,Satış ve ikna kabiliye..

Tekirdağ / Tümü Şahinler Holding A.Ş.

İş TanımıŞahinler Holding bünyesinde faaliyet gösteren Teyvaş firmamızın İstanbul ve Tekirdağ projelerinde görevlendirmek üzere, “Kalite Hijyen Sorumlusu” istihdam edilecektir.    Projelerin (yerinde üretim mutfaklarının) hi..