Yalova İş İlanları

Şehir: Yalova

Merkezi İstanbul da bulunan AVENİR BURSA-YALOVA-BİLECİK Bölge Temsilcisiyiz. Osmangazi Gazcılar Caddesi üzerinde ve Yalova Merkez de (Ofis) ki showroom mağazamızda bayilerimize toptan ve son kullanıcılara da perakende satışı yapmaktayız. Avenir bir Japon Teknolojisi markasıdır...

Yalova / Tümü WATSONS TÜRKİYE

A.S. Watson Group'un bir parçası olarak 1828 yılından beri faaliyet gösteren Watsons, bugün 12 ayrı pazardaki 4.600'den fazla mağazasıyla dünyanın önde gelen güzellik ve kişisel bakım zincirlerinden biridir. Kaliteli ve yenilikçi bir perakende anlayışını temsil eden Watsons'larda, zevkli ve eğlencel..

Yalova / Merkez Kakule Cafe & Mantı

En az 1 yıl deneyimli garson/servis elemanı alınacaktır...

Yalova / Merkez CRT HUMAN

CRT Şirketler Grubu bünyesinde faaliyet gösteren Crt Human; kurum ve kuruluşların iş yaşamlarında istedikleri vizyona ulaşabilmeleri için gerekli olan nitelikli iş gücünü sağlamak amacıyla 1997 yılında kurulmuştur. Profesyonel hizmet kalitesiyle insan kaynakları, bordrolama, seçme yerleştirme, dönem..

Yalova / Çiftlikköy ALIŞAN LOJİSTİK A.Ş

• En az lise mezunu, • G Sınıf ehliyete sahip, ( Forklift kullanma ehliyeti ) • Forklift kullanımı ile ilgili tecrübesi olan, • Farklı vardiyalarda çalışabilecek, • Ürün üzerinde bulunan etikette yazanları okuyabilecek ve anlayabilecek, • Uyumlu, takım çalışmasına y..

Yalova / Altınova Aca Özel Güvenlik

KOCAELİ - Gölcük ve YALOVA-Altınova 'da bulunan projelrimizde çalışacak ÖGG kimlik kartı olan, Tecrübeli Özel Güvenlik Görevlileri aranmaktadır. ( MAAŞ + AGİ + SGK + YEMEK + SERVİS )..

53 ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol, Çağrı Merkezi' alanlarında hizmet vermekte olan ISS, 31.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 den faz..

Yalova / Tümü Migros

Genel Nitelikler: En az lise mezunu, Nisan-Ekim tarihleri arasında sezon döneminde dinamik ve yoğun iş temposunda vardiyalı çalışabilecek, çalışma arkadaşları arıyoruz. İş Tanımı: Full Time mağaza için pozisyonlarda görev alacak olan kişiler; ..