Yalova İş İlanları

Şehir: Yalova

YALOVANIN EN BÜYÜK TURİZM/THERMAL TESİSLERİNDE HALKLA İLİŞKİLER DEPARTMANINDA GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE 9:30-19:00 MESAİ SAATİ ŞARTLARINDA TAM ZAMANLI ÇALIŞICAK PERSONEL ALIMI YAPILACAKTIR. ARANAN ŞARTLAR: *EN AZ LİSE MEZUNU *DÜZGÜN DİKSİYON..

Yalova / Termal Krd Şirketler Grubu

‘’KRD ŞİRKETLER GRUBU’’, Türkiye’nin tatil denildiğinde akla gelen ilk yerlerindeki; modern, ekonomik, konforlu ve birbirinden farklı konseptleriyle tasarlanmış tesisleri ile, yurt içinden - yurt dışından gelen misafirlerine hizmet vermektedir. ‘’KRD ŞİRKETLER GRUBU’’ bünyesinde, Yalov..

Yalova / Merkez Mazhar Sırman Gıda

Eti Bölge Distribütörlüğü Yapmakta olan firmamıza Ms Office Programlarına hakim, Muhasebe paket programı kullanmasını bilen eleman alınacaktır. Yalova da ikamet edenler tercih sebebidir...

Yalova / Merkez Labirent Mühendislik

İşin Tanımı : Firmamızın ilgili şubelerinde görevlendirilmek üzere, Sorumlu olacağı bölgelerde kombi, radyatör ve tesisat ihtiyacı olan müşterileri bularak ziyaretleri yapacak, Reklam çalışması yapıp,kapı-kapı çalışma,el ilanı ve broşür dağıtımı yapacak, Tesisat ihtiyacı olan müşterilerimize k..

Yalova / Merkez Bala Yapı Mühendislik

firmamıza enaz 5 yıl proje alanında çalışmış , aoutocad,archicad,3dmax ,programlarını kullanabilen deneyimli mimar dolgun ücretle alınacaktır...

Yalova / Merkez Emet Thermal & Spa

EMET TERMAL RESORT oteli Halkla ilişkiler Departmanında görevlendirilmek üzere; * En az lise mezunu veya ilgili bölümlerden mezun, * İletişim becerileri kuvvetli ve takım çalışmasına yatkın, * Dış görünümüne özen gösteren, * Kişisel gelişimine önem veren, * 30 ya..

İş Tanımı Yalova Termal'de bulunan 4* Thermalium Wellness Park otelimizde görev almak üzere; Aranan Nitelikler: - Tercihen Üniversitelerin Turizm Otelcilikle ilgili bölümlerinden mezun - Sektörel gelişmleri takip eden, termal ve spa wellness oteli tecrüb..

Yalova Altınova Kaytazdere bölgesinde bulunan Fabrika projemizde çalışan personellerin idari amirliğini yapabilecek, İnsan ilişkilerinde başarılı, Yalova-Karamürsel arasında ikamet eden, sirkülasyon çok olduğu için yerine ikame personel bulmada sorunu olmayacak, Puantaj k..

Yalova / Tümü Mass Direct

Dünya genelinde faaliyet gösteren, sektöründe lider şirketlerin arasında bulunan uluslararası bir sigara firması için Market ve tekel bayilerde ürün bilgilendirmesi yapacak, markayı en iyi şekilde temsil edecek bayan personeller alınacaktır. 1600 tl. maaş+agi (123,53) TL+SGK+170 TL yol ..

Yalova / Tümü HALKA GRUP

Perakende sektöründe lider birçok firmaya satış, reyon yönetimi, insan kaynakları, eğitim, raporlama gibi ihtiyaç duyulan alanlarda tam ve kapsamlı olarak hizmet vermektedir. Sektöründe lider müşterimiz için supervisor kadrosunda yer alacak ekip arkadaşları aramaktayız. BURSA'da i..