Yalova İş İlanları

Şehir: Yalova

Tercihen, üniversitelerin İşletme, İktisat, Maliye vb. bölümlerden mezun, · Muhasebe alanında en az 5 yıl ve üzeri deneyimli, · Güncel yasal mevzuatı (VUK ve SGK vb.) ve yasal beyannameleri takip eden, · Genel muhasebe süreçlerine hakim, · ..

Yalova Altınova Kaytazdere bölgesinde bulunan Fabrika projemizde çalışan personellerin idari amirliğini yapabilecek, İnsan ilişkilerinde başarılı, Yalova-Karamürsel arasında ikamet eden, sirkülasyon çok olduğu için yerine ikame personel bulmada sorunu olmayacak, Puantaj ..

çeşitli konularda verilen eğitim neticesinde anket yapabilecek saha elemanı aranıyor . part time çalışma şansı mevcut..

Yalova / Tümü Mass Direct

Dünya genelinde faaliyet gösteren, sektöründe lider şirketlerin arasında bulunan uluslararası bir sigara firması için YALOVA ve BURSA bölgede Market ve tekel bayilerde ürün bilgilendirmesi yapacak, markayı en iyi şekilde temsil edecek bayan personeller alınacaktır. 1600 tl. maaş+agi (123..

Yalova / Tümü Badehu Bilişim

Merhabalar, -Kurumsal Web Site Hizmetleri veren Firmamıza Satış Temsilcisi Alınacaktır. -Satış ve pazarlama faaliyetleri, telefon kanalıyla gerçekleştirilecektir. -Temsilci kendisine kurulacak sistem ile homeofis olarak çalışacaktır. ..

İş Tanımı Yalova Termal'de bulunan 4* Thermalium Wellness Park otelimizde görev almak üzere; Aranan Nitelikler: Kat Görevlisi; - Daha önce 4 yıldızlı otellerde kat temizlik görevlisi olarak çalışmış - İşine saygılı uyumlu çalışmayı seven - Ote..

İş Tanımı Yalova Termal'de bulunan 4* Thermalium Wellness Park otelimizde görev almak üzere; Aranan Nitelikler: - Minimum lise mezunu / Tercihen Turizm ve Otelcilik mezunu, - Otelcilik alanında kariyer hedefi olan, - Müşteri odaklı hareket eden,..

İş Tanımı Yalova Termal'de bulunan 4* Thermalium Wellness Park otelimizde görev almak üzere; Aranan Nitelikler: - Minimum lise mezunu/Tercihen Turizm ve Otelcilik mezunu - En az 1 yıl tecrübeli - Esnek çalışma saatlerine uyumlu - Takım çalışma..

İş Tanımı Yalova Termal'de bulunan 4* Thermalium Wellness Park otelimizde görev almak üzere; Aranan Nitelikler: - Tercihen Üniversitelerin Turizm Otelcilikle ilgili bölümlerinden mezun - Sektörel gelişmleri takip eden, termal ve spa wellness oteli tecrüb..