Yozgat İş İlanları

Şehir: Yozgat
Yozgat / Merkez Dadaloglu Ltd. Şti

Bilgisayar kullananbilen, Gayrimenkul ve/veya Sigorta danışmanlığı ile ilgili deneyim sahibi, gayrimenkul alanı için tecrübe sahibi veya bu alanda deneyimli işinde ilerlemek isteyen sorumluluk sahibi konuşması düzgün telefonlarımızla ilgilenebilecek dürüst yapıda çalışmaya ihtiyacı olan eleman alın..

TAM ZAMANLI OSGB FİRMAMIZDA ZAMAN ZAMAN TARAMA ARACINDA DA ÇALIŞACAK YOZGATTA YERLEŞİK ODYOMETRİS ARANIYOR..

Yozgat / Tümü CP GIDA

Yem ve Piliç sektörünün liderlerinden olan şirketimiz C.P. Group - Türkiye'nin; Ankara’da bulunan kümeslerinde görevlendirilmek üzere 'ÜRETİM ŞEFİ' arıyoruz. Adaylarda öncelikli olarak aradığımız özellikler : •Üniversitelerin Veterinerlik Fakültelerinden mezun, •Aktif ara..

Yozgat / Tümü Ayça Grup. İnş. Elk.

YOZGAT MERKEZDE ÜNİVERSİTE KAMPÜSÜNDE DEVAM ETMEKTE OLAN 200 YATAK HASTANE ŞANTİYEMİZE USTA VEDE KALFA ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARIYORUZ. NOT: MESAİ 'Sİ VARDIR.TÜM SOSYAL HAKLAR MEVCUTTUR . KESİNLİKLE ( FORMEN YADA USTABAŞI ) ARAMIYORUZ... DİĞER HUSUSLAR İLE İLGİLİ BİLGİ TEL. D..

Yozgat / Merkez Aras Kargo

Şirket / İş Tanımı Şubenin gelen ve giden kargo operasyonunu yürütmek. Şubenin telefon trafiğini yönetmek, gelen müşteri taleplerine gereken ilgi ve özeni göstermek, oluşan problemleri çözmek veya çözümüne destek olmak. Kargo gönderimi için şubeye gelen müşterileri karşılaya..

Tıbbi Teknolog, Çevre sağlığı veya toplum sağlığı konusunda eğitim almış Sağlık Memuru, Hemşire, Kimya Teknisyeni, Kimya Teknikeri, Veteriner Sağlık Teknikeri, Veteriner Sağlık Teknisyeni, Laboratuar Teknisyeni, Laboratuar Teknikeri, Ziraat Teknisyeni, Hekim, Veteriner Hekim, Biyolog, Eczacı, Kimyag..

İş Tanımı-Üniversitelerin İnşaat Mühendisliği veya mimarlık bölümlerinden mezun, -Tercihen hastane ,otel, avm, plaza gibi orta ve büyük ölçekli üst yapı projelerinde deneyimli, -MS Ofis programları ile , AutoCad programlarına iyi derecede hakim, -En az 5 yıl..

Yozgat / Tümü Kültür Yayıncılık

İş TanımıKültür Yayıncılık (Karadeniz Bölgesi) 1979'dan günümüze eğitim sektöründe Türkiye'nin önde gelen lider firmalarından Kültür Yayıncılık Satış ve Pazarlama biriminde görevlendirilmek üzere İstanbul Avrupa Yakası-Trakya ..

Yozgat / Tümü Webhelp

İş TanımıWebhelp Türkiye olarak 3 lokasyonda 40 iş ortağı ve 2200 çalışanı ile Türkiye'nin lider çağrı merkezleri arasında yer almaktayız. Yetkin insan kaynağı, çağdaş teknolojik altyapısı ve etkin süreç yönetimiyle farklı sektörlere, 7 gün 24 saat kesintisiz..