Yozgat İş İlanları

Şehir: Yozgat

İş TanımıHürriyet Dünyası kurumları arasında yer alan Hürriyet Emlak & Oto internet portalimizde değerlendirilmek üzere, Yozgat Bölgesi Saha Satış Uzmanı aranmaktadır.İş Tanımı:- Sorumlu olduğu bölgede üye portföyünü genişletmeye yönelik faaliyetle..

Yozgat / Tümü Ege Gökmen OSGB

İş Tanımıİş Saglığı ve Güvenliği alanında hizmet veren firmamız bünyesinde, Kayseri Pınarbaşı ve  Yozgat Boğazlıyan da yürüttüğümüz projelerde görevlendirilmek üzere yarı zamanlı "İşyeri Hekimi" aramaktayız.  Aranan NiteliklerAranan Nit..

Yozgat / Tümü Ege Gökmen OSGB

İş Tanımıiş Saglığı ve Güvenliği alanında hizmet veren firmamız bünyesinde,YOZGAT -BOĞAZLIYAN Da bulunan şantiyemizde görevlendirilmek üzere tam zamanlı "C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı" aramaktayızAranan Niteliklerüniversitelerin ilgili bölümleri..

İş TanımıUluslararası ve ulusal firmaların yurtçapındaki bayilerinin hizmet kalitelerinin Gizli Müşteri Yöntemi ile denetlenmesi.Çalışma usulü yarı zamanlıdır.Aranan Nitelikler- 30-55 yaş arası, - Bay / bayan, - Asgari Lise Mezunu, - Ke..

Yozgat / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıKARAYOLLARI 6.BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ SINIRLARI DAHİLİNDE MÜŞAVİRLİK VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ YAPAN FİRMAMIZA ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE ŞANTİYEDE KALMAYA ENGELİ OLMAYAN İNŞAAT TEKNİKERLERİ ALINACAKTIR.Aranan Nitelikler* Üniversitelirin, İnşaat Tekn..

Yozgat / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıKARAYOLLARI 6. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ SINIRLARI DAHİLİNDEKİ YOL YAPIM İŞLERİNİN MÜŞAVİRLİK-KONTROLLUK HİZMETLERİ İŞİMİZDE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE , KARAYOLLARI MEVZUATINA HAKİMŞANTİYE ORTAMINDA ÇALIŞABİLECEK VE KALABİLECEKEKİP ÇALIŞMASI VE ORGANİZASYONUNA YA..

Yozgat / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıKARAYOLLARI 6.BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ SINIRLARI DAHİLİNDE MÜŞAVİRLİK VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ YAPAN FİRMAMIZA ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE ŞANTİYEDE KALMAYA ENGELİ OLMAYAN ŞENÖR ALINACAKTIR.Aranan Nitelikler* En az Lise  mezun olmak * En az 5 ..

Yozgat / Tümü DOĞUŞ ÇAY

Aranan Nitelikler: Aktif çalışma ortamına uyum sağlayabilecek, İnsan ilişkileri güçlü, Kendine güvenen, Dış görünüşüne dikkat eden, Diksiyonu düzgün, Ekip çalışmasına uyumlu, Mümkünse önceden tecrübesi olan, Yüksek iletişim ve ikna becerisi olan,..

Yozgat / Tümü Rüzgar Denizcilik

RÜZGAR DENİZCİLİK (32 YILLIK TECRÜBE İLE) ULUSLARARASI ÇALIŞAN; YOLCU GEMİSİ, RORO GEMİSİ, KURUYÜK GEMİSİ VE TURİSTLİK YATLARDA ÇALIŞACAK GEMİCİ, YAĞCI, AŞÇI, AŞÇI YARDIMCISI, GARSON, KAMAROT, ELEKTRİKÇİ, ELEKTRİK ZABİTLERİ ALINACAKTIR. TÜM SOSYAL HAKLARA SAHİP..