Yozgat İş İlanları

Şehir: Yozgat

İş TanımıMNG Kargo’nun Ankara ve Yozgat illeri ve bağlı ilçelerindeki şubelerinde; Günlük kargo operasyonu yönetimi, ekipman, personel ve işletme idaresini üstlenecek, çalışanlar arasında takım ruhu oluşturarak, motive edici çalışma ortamı sağlayabilecek, müşter..

Yozgat / Tümü GRATİS

İş Tanımı  Mevcut ve yeni açılacak mağazalarımızda görevlendirilmek üzere, Müşteri ihtiyaçları doğrultusunda satışa yönelik ürün tanıtımı yapacak, Müşterileri mevcut kampanyalar hakkında bilgilendirerek satış sür..

Aranan NiteliklerFirmamızın Yozgat'da yapımı devam eden üst yapı projesinde görev almak üzere; Üniversitelerin Mimarlık bölümünden mezun, Saha uygulamaları konusunda minimum 3 yıl deneyimli, Autocad ve Ms Office programlarını iyi seviyede ku..

İş Tanımı İş programının hazırlanması Metrajların hazırlanması, hakedişlerin düzenlenmesi Şantiye ilerleyişlerinin raporlanması Aranan NiteliklerŞirketimizin Yozgat'da yapımını üstlendiği hastane projesinde göre..

İş Tanımı İlgili iş programına uygun şekilde gerekli kalite ve iş güvenliği kapsamları dahilinde yönetilmesi, İlgili birimlere raporlama yapılması, Malzemenin saha kontrol ve koordinasyonunun sağlanması, Taşeronların ve ekibin yönetilmesi,..

İş Tanımı Çalışma sahası denetiminin yapılması Gerekli önleyici/düzeltici faaliyetlerin yaptırılması ve akabinde raporlamalarının yapılması Çevre – İSG Yasal Gerekliliklere uyumun şantiyede takip edilmesi ve gerekli raporlamaların yapılması..

İş Tanımı İstenilen kalite belgelerinin oluşturulması, Sahada yapılan inşaat aktivitelerinin kontrolü, Oluşabilecek uygunsuzlukların sahada tespit edilip raporlanmasının sağlanması, Malzeme onaylarının takibi. Aranan ..

İş TanımıMüşavirlik hizmetleri firmamız tarafından yapılan ve Yozgat il sınırları içerisinde devam etmekte olan inşaat işlerimizde “Kontrol Personeli” olarak görev yapacak; Mimar veya İnşaat Mühendisi alınacaktır.  Aranan N..

Yozgat / Tümü ADK İNSAN KAYNAKLARI

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz, Türkiye'nin önde gelen bankası için PART-TIME GİŞE DESTEK YETKİLİSİ aramaktayız.Aranan Nitelikler- 19 - 28 yaşları arasında, - Lisans mezun veya 3. 4. sınıf öğrencisi, - Ön lisans; *Bank..

Yozgat / Tümü PAR DANIŞMANLIK

İş TanımıPar Sağlık & Danışmanlık HizmetleriPar Danışmalık Bürosu, değişen yerel ve uluslararası mevzuatlara uyum sağlayarak, Türkiye’de ve yurtdışında yer alan tüm sağlık kuruluşlarına, sağlık hizmetlerinin her alanında danışmanlık hizmetleri sunan, Türkiye g..