Adana İş İlanları

Şehir: Adana
Adana / Tümü Barbaros Denizcilik

Barbaros Denizcilik firmasının aktif ilanlarına veya diğer Gemi Personeli ilanlarına göz atabilirsiniz.Barbaros Denizcilik Gemi Personeli ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Adana / Tümü Happy İnsan Kaynakları

Happy İnsan Kaynakları firmasının aktif ilanlarına veya diğer Banka Satış Temsilcisi ilanlarına göz atabilirsiniz.Happy İnsan Kaynakları Banka Satış Temsilcisi ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Sadıkoğlu Paz. ve Danışmanlık Hizmetleri; Tarım ve Hayvancılık- Endüstriyel Temizlik Ürünleri ve Kaya Tuzu Ürünleri Pazarlama; ve Danışmanlık Hizmetleri; olmak üzere dört ana başlıkta hizmet vermektedir. ŞİRKETİMİZİN YENİ AÇILACAK BÖLGE OFİSLERİNE YETİŞTİRİLMEK ..

Adana / Tümü Rota Denizcilik

Rota Denizcilik Yurt İçi ve Yurt Dışı (Uluslararası) Gemi ve Özel Yatlarda Görev Alacak Personeller Aranmaktadır. Gemi ve Yatlarda Çalışabilir, Denizlerde İyi Bir Kazanç ve Meslek Edinebilirsiniz. Restoran Bölümüne: Aşçı- Aşçı Yardımcısı- Garson - Komi Makine Dairesine: Mak..

Adana / Çukurova Adanus Gayrimenkul

FAALİYET ALANIMIZ GAYRİMENKUL SEKTÖRÜ; DAİRE,İŞYERİ,VİLLA,ARSA SATIŞI VE KİRALAMA ARACILIK HİZMETİ YAPIYORUZ FİRMAMIZ BÜNYESİNDE SATIŞ DENEYİMİ OLAN YADA OLMAYAN(YARDIMCI) OLARAK DA ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ALIMI YAPACAZ OTO EHLİYETİ OLAN BİZİMLE ÇALIŞMAK İSTEYEN KİŞİLER BİZİMLE İ..

Adana / Tümü Ridade Tuvid Tekstil

En az lise mezunu, Hazır giyim veya mağazacılık alanında en az 2 yıl tecrübesi olan, Sonuç odaklı, Günlük , aylık ve dönemsel satış hedeflerini gerçekleştirecek, Satış konusunda kendine güvenen, İnsanlarla iletişimi ve ikna yeteneği yüksek, Müşteri odaklı çalışa..

Adana / Tümü Gratis

İş Açıklaması Adana’daki mevcut mağazalarımızda görevlendirilmek üzere, Müşteri ihtiyaçları doğrultusunda satışa yönelik ürün tanıtımı yapacak, Müşterileri mevcut kampanyalar hakkında bilgilendirerek satış sürecini bu yönde ilerletecek, Mağazanın genel temiz..

Adana / Tümü Ridade Tuvid Tekstil

Verilen satış hedeflerini gerçekleştirmek, Mağazayı ve ekibini yönetmek Mağazada müşteri memnuniyetini sağlamak, Satış performansının arttırılması yönündeki çalışmaları etkin bir şekilde planlayıp uygulamak, Motivasyonu ve satış gücü yönetimi güçlü, Mağazanın mali, idar..

Adana / Tümü Saya Doğrudan Pazarlama

Saya Doğrudan Pazarlama firmasının aktif ilanlarına veya diğer Saha Satış Personeli - Adana ilanlarına göz atabilirsiniz.Saya Doğrudan Pazarlama Saha Satış Personeli - Adana ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Adana / Seyhan Algan Sigorta

Algan Sigorta firmasının aktif ilanlarına veya diğer Sigorta Büro Elemanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Algan Sigorta Sigorta Büro Elemanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur...