Adana İş İlanları

Şehir: Adana
Adana / Seyhan Aras Kargo

Şirket / İş Tanımı Şubenin gelen ve giden kargo operasyonunu yürütmek. Şubenin telefon trafiğini yönetmek, gelen müşteri taleplerine gereken ilgi ve özeni göstermek, oluşan problemleri çözmek veya çözümüne destek olmak. Kargo gönderimi için şubeye gelen müşterileri karşılaya..

Adana / Tümü Öner Separatör

Adana Organize Sanayi Bölgesindeki Fabrikamızda Görevlendirilmek Üzere CNC Operatörü Alınacaktır. Aranan Nitelikler -CNC Torna(Dikişleme -Borwerk)kullanabilen -Askerliğini Yapmış -Uzun Süreli Çalışabilecek..

Adana / Çukurova Armada Tekstil

Genel nitelikler: ADANA Kenan evren LİVAOBJE İç giyim fabrika satış mağazamızın deposunda görevlendirilmek üzere; Muhasebe Personeli alınacaktır. *mağazacılık sektöründe en az 2 yıl deneyimi olan, *İletişim ve ikna becerisi güçlü, *Kariyerini mağazacılık alanın..

Adana / Çukurova Armada Tekstil

ADANA KENAN EVREN bölgesinde LİVA OBJE İÇ GİYİM fabrika satış mağazamız için; Satış Danışmanları alınacaktır. *Satış Danışmanı için mağazacılık sektöründe en az 2 yıl deneyimi olan, *Müşteri odaklı çalışabilen ve sunum becerileri güçlü, *Satış operasyonunda aktif rol ..

Adana / Tümü KARACA

Karaca firmasının aktif ilanlarına veya diğer Satış Danışmanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Karaca Satış Danışmanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

Dental sektörün satış sonrası servis organizasyonu için aşağıda belirtilen niteliklerde takım arkadaşları arıyoruz. • En az MYO ya da lise mezunu, tercihen Biyomedikal ve Elektronik bölümünde çalışmış olmak. • Bilgisayardan çok iyi anlayan • Tercihen Satış Sonrası Servis Hiz..

Adana / Çukurova Wirelesssistem

İş Tanımı Cem Bülent ÜNSAL -Wirelesssistem; Kurulduğu günden itibaren sürekli büyüyen firmamız; faaliyet alanları, müşteri ilişkileri, gelişen uzman kadrosu,insana, çevreye, toplumsal değerlere verdiği önem ve tüm bu alanlardaki sınırsız enerjisiyle sektörünün çok önemli bir çözüm merkezi / markası ..

Adana / Çukurova Avrasya Gayrimenkul

AVRASYA GAYRİMENKUL ŞİRKETİ OLARAK İŞÇİ DEĞİL TAKIM ARKADAŞLARI ARIYORUZ.... * 40 YAŞINI AŞMAMIŞ * B SINIFI OTO EHLİYETİ MEVCUT * EMLAK-GAYRİMENKUL SEKTÖRÜNÜ BENİMSEYEN * OFİS EKİPMANLARINI ETKİN OLARAK KULLANABİLEN * MAAŞ-PRİM-SSK SİSTEMİ İLE ÇALIŞACAK * İNSAN..

Hidroser Hidrolik-Pnömatik Ekipmanları firmasının aktif ilanlarına veya diğer Ön Muhasebe Elemanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Hidroser Hidrolik-Pnömatik Ekipmanları Ön Muhasebe Elemanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

Adana / Çukurova Verelli Mobilya

GENEL NİTELİKLER EN AZ LİSE MEZUNU MAĞAZADA SATIŞ YAPABİLECEK SATIŞ KONUSUNDA EN AZ 2 YIL DENEYİMLİ MİCROSOFT OFFİCE PROĞRAMINI BİLEN İLETİŞİM BECERİLERİ YÜKSEK MOTİVASYONU YÜKSEK,GİRİŞKEN, DİNAMİK,YENİLİKÇİ PRESANTABLE ÇALIŞMA DÜZENİNE UYUM SAĞLAYAB..