Adana İş İlanları

Şehir: Adana
Adana / Seyhan PRONET

GENEL NİTELİKLER Tercihen en az Ön Lisans mezunu Saha satış konusunda tercihen minimum 1 yıl deneyimli Müşteri ile kaliteli ve kalıcı bağlılık oluşturabilecek Randevu ve referans yöntemi ile iş planlaması yapabilecek Adana'da ikamet eden veya edebilecek olan..

Adana / Seyhan Devasa Grup

KURUMSAL FİRMAMIZIN BÖLGE OFİSLERİNDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE; *EN AZ LİSE MEZUNU *EKİP ÇALIŞMASINA YATKIN,DİKSİYONU DÜZGÜN *EĞİTİME AÇIK *İNSAN İLİŞKİLERİ KUVVETLİ *KARİYER VE BAŞARI HEDEFİ OLAN *YÜKSEK KAZANÇ HEDEFLEYEN *18-29 YAŞ ARASI ..

Adana / Tümü Yakamoz Denizcilik

YAKAMOZ DENİZCİLİK TÜRKİYE GENELİ OLARAK; DENİZCİLİK SEKTÖRÜNDE YÜKSEK MAAŞ VE KARİYER İÇİN YURT İÇİ VE YURT DIŞINDA; YÜK GEMİLERİ YOLCU GEMİLERİ RO-RO TANKER GEMİLERİ VE ÖZEL YATLARDA 1250-3000 USD MAAŞ İLE ÇALIŞACAK DENEYİMLİ/DENE..

Adana / Çukurova Gökkuşağı Eğlence Merkezi

Firmamız bünyesinde çalıştırılmak üzere tecrübeli Garsonlar alinacaktir...

Adana / Yüreğir Kerem Özel Servis

Kerem Özel Servis firmasının aktif ilanlarına veya diğer Ön Muhasebe Personeli ilanlarına göz atabilirsiniz.Kerem Özel Servis Ön Muhasebe Personeli ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Adana / Tümü CP GIDA

Yem ve Piliç sektörünün liderlerinden olan şirketimiz C.P. Group - Türkiye'nin; Adana -Tarsus lokasyonunda bulunan yem fabrikasında görevlendirilmek üzere ‘SATINALMA UZMANI ' arıyoruz. Adaylarda öncelikli olarak aradığımız özellikler : •Üniversitelerin Mühendislik, İşle..

Adana / Seyhan İletişim Araştırma

LETİŞİM Araştırma, 15 yılın üzerindeki sektör deneyimini teknoloji ile birleştirerek kendini sürekli geliştiren bir organisayondur. Türkiyenin sayılı araştırma ve veri toplama şirketi olan İLETİŞİM ARAŞTIRMA nin tüm veri toplama çalışmalarını 80+ personeli ile yürütmektedir. Farkl..

İŞ TANIMI Heyecanlı, yaratıcı ve profesyonel ekibi ile bugünkü başarısına ulaşan KVK Adana Teknik Servis Müdürlüğü' nde görevlendirilmek üzere takım arkadaşları arıyoruz - Servise girişi yapılmış ürünlerin kalite standartlarını ve zaman hedefin..

İŞ TANIMI Heyecanlı, yaratıcı ve profesyonel ekibi ile bugünkü başarısına ulaşan KVK Adana Teknik Servis Müdürlüğü' nde görevlendirilmek üzere 'Müşteri Hizmetleri Sorumlusu' arıyoruz. - Servise gelen telefonların kaydını yapmak, teknik ekibe iletmek ve onarımdan sonra tes..

Adana / Çukurova Mono Gayrimenkul

MONO GAYRİMENKUL - Maaş + yüksek prim (%30-%50 ) ile çalışacak - Ehliyeti olan - Tercihen tecrübeli - Temsil yeteneği olan 1 Bayan 2 Bay 3 Satış Temsilcisi aramaktadır...