Adana İş İlanları

Şehir: Adana
Adana / Çukurova Cafe İnn

CAFEMİZDE MÜŞTERİYE YARDIMCI OLACAK ,ÇIKTI ,SLAYT,ÖDEV HAZIRLAMA,CD KOPYALAMA VE FORMAT ÇEKMESİNİ BİLEN PERSONEL ARAMAKTAYIZ....ADRESİMİZ : KENAN EVREN BULVARINDAKİ ENDER MAĞAZASININ ARKA SOKAĞINDADIR. Çalışacak elemanların Çukurova ilçesi ve yakın çevrede ikametgah etmesi terc..

Adana / Seyhan Sk Akım Mühendislik

FİRMAMIZDA GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE 24-30 YAŞ ARASI GİYİMİNE ÖZEN GÖSTEREN ÖN MUHASEBE ALANINDA EN AZ 3 YIL DENEYİMLİ BİLGİSAYAR OFİS PROGRAMLARINI ve LOGO PROGRAMINI AKTİF KULLANABİLEN BAYAN ELAMAN ARAYIŞIMIZ VARDIR. İRTİBAT İÇİN SİBEL KUZU : 05537452642..

Adana / Çukurova Cafe İnn

Cafe İnn firmasının aktif ilanlarına veya diğer Playstation Personeli ilanlarına göz atabilirsiniz.Cafe İnn Playstation Personeli ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Adana / Tümü Eklips

İstanbul merkezli firmamızın ege (izmir, manisa) ve akdeniz (adana ve çevresi) bölgesinde saha montajı gerektiren projeleri için ilgili bölgede ikamet eden , - Montaj, test, devreye alma ve kabul aşamasına kadar olan sürecin gerçekleştirilmesini sağlayacak, - Projelerde kullanılan elekt..

Adana / Çukurova Gökkuşağı Eğlence Merkezi

ŞİRKETİMİZE VARDİYALI ÇALIŞABİLECEK, DİKSİYONU DÜZGÜN, KİŞİSEL BAKIMINA ÖNEM VEREN, TECRÜBELİ VEYA YETİŞTİRİLMEK ÜZERE EN AZ LİSE MEZUNU BAYAN KASİYERLER ALINACAKTIR...

Adana / Yüreğir Mızraklı Araç Kiralama

Araç kiralama hizmeti vermekte olan firmamızda görevlendirilmek üzere TESLİMAT PERSONELİ alınacaktır. Söz konusu adayların; - Tercihen en az Lise Mezunu olması, - Fiziksel görünüm ve diksiyonunun düzgün olması, - Tercihen başlangıç düzeyinde İngilizce ve(ya) Almanca biliyor olması,..

Afm San. Alüminyum Ve İnş San. Ltd Şti firmasının aktif ilanlarına veya diğer Bölge Müşteri Temsilcisi ilanlarına göz atabilirsiniz.Afm San. Alüminyum Ve İnş San. Ltd Şti Bölge Müşteri Temsilcisi ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

19 Yönetim Danışmanlık Tanıtım Organizasyon firmasının aktif ilanlarına veya diğer Ürün Tanıtım Elemanı ( Market İçi ) ilanlarına göz atabilirsiniz.19 Yönetim Danışmanlık Tanıtım Organizasyon Ürün Tanıtım Elemanı ( Market İçi ) ilanı i..

Adana / Ceyhan Hangroup Kocaeli

Hangroup Kocaeli firmasının aktif ilanlarına veya diğer Güvenlik Görevlisi ilanlarına göz atabilirsiniz.Hangroup Kocaeli Güvenlik Görevlisi ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

ENERJİ SEKTÖRÜ İŞ İLANI Danışmanlığını yaptığımız Enerji sektörünün lider firması için Kurumsal Satış Elemanı aramaktayız. İş tanımı • Hedef Müşterilerin kullanımlarını tespit edip, kendileri için en uygun kampanyayı sunmak, • Kurumsal müşteri portföyüne yeni müşterile..