Aksaray İş İlanları

Şehir: Aksaray

Takımımıza katılmak üzere; İç Anadolu Bölge Müdürlüğümüz bünyesinde Aksaray da bulunan projemizde görevlendirilecek, aşağıdaki niteliklere sahip "Güvenlik Görevlileri" aramaktayız. 5188 Sayılı Yasa gereği Özel Güvenlik Kimlik Kartı’na sahip (Silahlı) Saha kadrosunda çalışabilecek ..

Aksaray / Merkez Smı Grup

Aksaray şehrinde bulunan çelik konstrüksiyon fabrikamızda görevlendirilmek üzere çizim-tasarım (Autocad-Solidworks) programlarına hakim Makine Mühendisi / Teknikeri alınacaktır...

Aksaray / Merkez Kayseri İletisim

TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK FİRMALARINI TEMSİL EDEBİLECEK ÖZGÜVENE SAHİP FIRSATLARI DEĞERLENDİRMEK İSTEYEN ENERJİ VE TELEKOMİNİKASYON SEKTÖRÜNDE ÇALIŞACAK KENDİSİNE GÜVENEN, İKNA KABİLİYETİ YÜKSEK, ÖĞRENİME AÇIK, HAYALLERİ VE HEDEFLERİ OLAN TAKIM ÇALIŞMASINA YATKIN LİDERLİK VASIFLARINA SAHİP HAKETTİĞİNİ K..

Aksaray / Merkez Abk Şirketler Grubu

Öğrenci Yurdu işletmeciliğinin lideri ve hızla büyümekte olan Özel İdeal Öğrenci Yurtları bünyesinde görevlendirilmek üzere GECE RESEPSİYON GÖREVLİSİ alınacaktır. ADAYLARDA ARANILAN NİTELİKLER VE YETKİNLİKLER En az lise mezunu, Ms Office programlarını kullanab..

** İşin Tanımı Saha personeli olarak görev yapmak, Proje kapsamında tablet üzerindeki mobil uygulama ile sahada veri üretimi yapmak. ** Aranan Nitelikler Aksaray ilinde ikamet eden, Takipçi, dikkatli, titiz ve planlı çalışabile..

Aksaray / Merkez Aksaray Enerji

Bilgisayardan anlayan ofise programlarına tam anlamıyla hakim resmî yazışmaları bilen gelen evrak giden evrak takibi yapabilecek sorumluluk sahibi esnek çalışma saatlerine uyan görev bilincinde olan aynı zamanda ofis temizlik ve çay servislerini yapabilecek çalışma arkadaşı atmaktayız..

Aksaray / Merkez Dekovip

Sektörün öncü firmalarından 10 yıldır faaliyet gösteren firmamıza Duvar Kağıdı sektöründe portföyü olan ve tecrübe sahibi Şirketimizi temsil edebilecek yetkinlikte ve olgunlukta Seyahat Problemi bulunmayan. (Sürekli seyahat edebilecek) Pazarlamada etkili ve kontak kişileri b..

Aksaray / Tümü Umurbey Denizcilik

UMURBEY DENİZCİLİK Uluslararası çalışan yolcu gemisi RORO gemisi kuru yük gemisi ve turistlik yatlarda çalışacak vasıflı vasıfısız alınacaktır. Tüm sosyal haklara sahip SSK + PRİM + SEFER BAŞI PRİMLERİ + 6 AYDA 1 MAAŞ İKRAMİYE Maaşlarımız Türk bayraklı gemilerde 2500-..

Aksaray / Merkez Parıltım Catering

*Asgari 1 yıl üretim deneyimi olan *İnsan ilişkileri kuvvetli, *Diksiyonu düzgün, *Hizmeti seven, *Kendine özen gösteren, *Yöneticisi olduğu personelinin sevk ve idaresini yapabilecek, üretim ve sunumun doğru ve eksiksiz olarak yapılmasından sorumlu olabilecek Gıda M..

İnce işlerden anlayan, autocad programını bilen, hakediş yapabilen, tecrübeli, aksaraya ili civarında oturan inşaat teknikeri alınacaktır. iletişim: Ahmet Keser tel : 531 890 2535..