Aksaray İş İlanları

Şehir: Aksaray
Aksaray / Tümü Rota Denizcilik

ROTA DENİZCİLİK YURT İÇİ VE YURT DIŞI (ULUSLARARASI) GEMİ VE ÖZEL YATLARDA GÖREV ALACAK PERSONELLER ARANMAKTADIR. GEMİ VE YATLARDA ÇALIŞABİLİR, DENİZLERDE İYİ BİR KAZANÇ VE MESLEK EDİNEBİLİRSİNİZ. RESTORAN BÖLÜMÜNE: AŞÇI-AŞÇI YARDIMCISI 2000-2500 TL / DOLAR ARA..

Aksaray / Tümü Umurbey Denizcilik

UMURBEY DENİZCİLİK Uluslararası çalışan yolcu gemisi RORO gemisi kuru yük gemisi ve turistlik yatlarda çalışacak vasıflı vasıfısız alınacaktır. Tüm sosyal haklara sahip SSK + PRİM + SEFER BAŞI PRİMLERİ + 6 AYDA 1 MAAŞ İKRAMİYE Maaşlarımız Türk bayraklı gemilerde 2500-..

Aksaray / Merkez Petrol Dünyası

Şirketimiz bünyesinde bulunan Petrol İstasyonumuz market bölümünde Part-Time çalıştırılmak üzere diksiyonu düzgün satış odaklı Bay ve Bayan çalışma arkadaşları çalışma arkadaşları alınacaktır...

Aksaray / Merkez Dera Creative Reklam Ajansı

Yeni açılan reklam ajansımız için Aksaray ilinde ikamet eden grafik tasarım elemanı arıyoruz. Yaratıcı düşünebilen İkna kabiliyeti yüksek Başvuran adayların portfolioyla beraber başvurmaları rica olunur...

Aksaray / Merkez Abk Şirketler Grubu

Özel İdeal Öğrenci Yurtları bünyesinde görevlendirilmek üzere TEKNİK ELEMAN alınacaktır. ADAYLARDA ARANILAN NİTELİKLER VE YETKİNLİKLER Asgari Teknik Lise Mezunu, Sıhhi Tesisat, Elektrik Tesisatı ve İklimlendirme deneyimi ve becerisi olan, Belirli bir iş planı çe..

Aksaray / Tümü Asil Grup Ltd. Şti

Enerji sektöründe faaliyette bulunmaktayız. Toptan elektrik satış işlemi yapabilecek saha satış çalışma arkadaşları arıyoruz. Prim ve maaş usulu yemek,yol , SSK sosyal haklarımız verilecektir. Yarı zamanlı yada Tam zamanlı çalışma arkadaşları ile yenilikçi yüzümüzü temsil edecek pazarlama konusunda ..

Aksaray / Merkez Ramsel Yonca

5 ila 10 kişiye yemek yapabilecek bay bayan ascı aranmaktadır..

Aksaray / Merkez Abk Şirketler Grubu

Özel İdeal Öğrenci Yurtları şubeleri bünyesinde istihdam edilmek üzere KAHVALTI GÖREVLİSİ elemanlar alınacaktır. ADAYLARDA ARANILAN NİTELİKLER Kahvaltı hazırlama becerisine sahip, İnsan ilişkileri iyi Takım çalışmasına uyum sağlayabilecek Hijyene ö..