Aksaray İş İlanları

Şehir: Aksaray
Aksaray / Merkez Canyapı

Büroda çalışacak düzgün dizaynlı bilgisayar bilgisi olan bayan eleman alınacaktır.müracaatlar lütfen şahsen yapılsın...

Aksaray / Merkez Abk Şirketler Grubu

Özel İdeal Öğrenci Yurtları şubeleri bünyesinde istihdam edilmek üzere KAHVALTI GÖREVLİSİ elemanlar alınacaktır. ADAYLARDA ARANILAN NİTELİKLER Kahvaltı hazırlama becerisine sahip, İnsan ilişkileri iyi Takım çalışmasına uyum sağlayabilecek Hijyene ö..

Aksaray / Merkez Abk Şirketler Grubu

Öğrenci Yurdu işletmeciliğinin lideri ve hızla büyümekte olan Özel İdeal Öğrenci Yurtları bünyesinde görevlendirilmek üzere GECE MEMURU alınacaktır. ADAYLARDA ARANILAN NİTELİKLER VE YETKİNLİKLER En az lise mezunu, Ms Office programlarını kullanabilen, Ge..

FİRMAMIZDA ÇALIŞMAK ÜZERE GARSON ALINACAKTIR....

Aksaray / Sarıyahşi Aköz Mühendislik

aksarayın sarıyahşi ilçesinde gölet hafriyatında çalışacak şoför ve beden işçisi arıyoruz..

Aksaray / Merkez Abk Şirketler Grubu

Özel İdeal Öğrenci Yurtları bünyesinde görevlendirilmek üzere TEKNİK ELEMAN alınacaktır. ADAYLARDA ARANILAN NİTELİKLER VE YETKİNLİKLER Asgari Teknik Lise Mezunu, Sıhhi Tesisat, Elektrik Tesisatı ve İklimlendirme deneyimi ve becerisi olan, Belirli bir iş planı çe..

Aksaray / Tümü Anadolu Akademi

-EN AZ LİSE MEZUNU -DİKSİYONU DÜZGÜN VE KONUŞMA AKICILIĞI OLAN -İKNA KABİLİYETİ İLETİŞİM YETENEĞİ VE SORUMLULUK BİLİNCİ YÜKSEK -DİNAMİK VE YOĞUN ÇALIŞMA ORTAMINA UYUM SAĞLAYABİLECEK -HEDEF ÇÖZÜM SATIŞ VE MÜŞTERİ ODAKLI -KURUMSAL MARKA TEMSİL KABİLİYETİ BULUNAN -K..

Aksaray / Tümü Anadolu Akademi

-İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ ALANINDA DENEYİMLİ -A,B,C SINIFI GEÇERLİ SERTİFİKA SAHİBİ -6331 SAYILI İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ KANUNU NA HAKİM -MS OFİS PROGRAMLARINI KULLANABİLEN -ANALİTİK DÜŞÜNEBİLEN -DÖKÜMANTASYON VE KAYIT TUTMA BECERİSİ OLAN -İLETİŞİM BECERİLERİ YÜKSE..

İş TanımıZİYLAN GRUP şirketlerinden, bünyesinde çeşitli marka ayakkabı ve aksesuar satışı gerçekleştiren ve hızla büyüyen ZİYLAN MAĞAZACILIK HİZM. ve PAZ. A.Ş.; Aksaray ilinde Bankalar Caddesi üzerinde yer alan AKSARAY FLO Mağazamızda görevlendirmek üzere MAĞAZA MÜDÜRÜ ..

İş TanımıAksaray-Ihlara'daki birimlerimizde görev yapmak üzere;   Birimin ekipman ve personel yönetiminin sağlanması, Çalışanlar arasında takım ruhunun oluşturularak, motive edici çalışma ortamının yaratılması, Müşteri beklentilerini..