Ankara Danışman İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Danışman

İş TanımıAğır vasıta araçlarında servis danışmanlığı tecrübesi bulunan, tercihen "MAN Kamyon ve Otobüs" markasında tecrübeli servis müşteri danışmanı aranmaktadır...

Ankara / Tümü FLO MAĞAZACILIK

İş Tanımı En az lise mezunu, tercihen yüksekokul veya üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,Tercihen perakende sektöründe en az 1 yıl kasiyerlik tecrübesine sahip,MS Office programlarını kullanabilen, tercihen IBM kasa programını bilen,..

Ankara / Tümü DELUXE VOGUE

İş TanımıDELUXE VOGUEAranan NiteliklerTelefonda etkili iletişim becerisine sahip,diksiyonu düzgün,ikna kabiliyeti yüksek,verilen datalar üzerinden arama yapabiecek,takım çalışmasına yatkın ekip arkadaşları arıyoruz...

İş Tanımı Servise gelen müşteriyi karşılayarak gerekli bilgiyi sunar. sonrasında müşteriyi ilgili Servis Danışmanına yönlendirir. Aranan Nitelikler En az lise mezunu, Tercihen Üniversite Mezunu 30 yaşını aşmamış,..

Ankara / Tümü FLO MAĞAZACILIK

İş TanımıZİYLAN GRUP şirketlerinden, bünyesinde çeşitli marka ayakkabı ve aksesuar satışı gerçekleştiren ve hızla büyüyen FLO MAĞAZACILIK HİZM. ve PAZ. A.Ş.; SİNCAN CADDE'de yeni açılacak FLO mağazasında görevlendirmek üzere SATIŞ DAN..

İş TanımıAnkara içerisinde müşteri ziyaretlerini gerçekleştirmek Mevcut müşterinin potansiyelini artırarak yeni müşteri kazandırmak Müşteri ziyaret notlarını ve potansiyelini bağlı olduğu yöneticiye raporlamak Müşteri planlama organizasyonunu görüşme a..

Ankara / Tümü FLO MAĞAZACILIK

İş TanımıZİYLAN GRUP şirketlerinden, bünyesinde çeşitli marka ayakkabı ve aksesuar satışı gerçekleştiren ve hızla büyüyen ZİYLAN MAĞAZACILIK HİZM. ve PAZ. A.Ş.; ANKARA ARMDA AVM' de bulunan FLO Mağazasında görevlendirmek üzere SATIŞ D..

Ankara / Tümü POLARİS

İş TanımıZİYLAN GRUP şirketlerinden ZİYLAN MAĞAZACILIK VE PAZARLAMA A.Ş., ANKARA İZMİR CADDE' sinde bulunan POLARİS Mağazasında görevlendirilmek üzere SATIŞ DANIŞMANI aramaktadır.Mağazada satış operasyonunda gerçekleşen tüm hizmetleri beraber çalıştığı ekiple uyum..

İş TanımıZİYLAN GRUP şirketlerinden, bünyesinde çeşitli marka ayakkabı ve aksesuar satışı gerçekleştiren ve hızla büyüyen ZİYLAN MAĞAZACILIK VE PAZ.A.Ş.;  Ankara Kentpark Avm'de olan SİS mağazalarımızda görevlendirilmek üzere SATIŞ DANIŞMANLARI aramaktadır.  Mağazada ..

Ankara / Tümü KARACA DİL KURSU

Aranan NiteliklerFELSEFE ÖĞRETMENİ..