Ankara Danışman İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Danışman
Ankara / Çankaya Ankara Vize Data

Firmamızın Çankaya'da bulunan vize ofisinde görevlendirilmek üzere sahada ve ofiste görevlendirilecek ekip arkadaşları aramaktayız. Aranan Nitelikler Ulaşım sorunu olmayan Çağrı Merkezi Satış konusunda minimum 1 yıl DENEYİMLİ İletişim becerileri gelişmiş , di..

Ankara / Çankaya Kızılkaya Gayrimenkul

Gayrimenkul firmamız da bizimle iş ortaklığı yapabilecek, işine önem veren, kazan kazan düşüncesiyle hareket eden, prim usulü % 50 ile, birlikte çalışacağımız takım arkadaşları alınacaktır...

Ankara / Etimesgut Happy Homes Gayrimenkul

İş Tanımı Happy Homes gayrimenkul danışmanlık şirketine emlak danışmanı aranmaktadır. Aranan Nitelikler Eryamandaki emlak danışmanlık ofisimize acil emlak danışmanları aranmaktadır. Etimesgut sincan civarında ikamet eden, Daha önce emlak sektöründe ..

Ankara / Etimesgut Avm Market Petrol

İş Tanımı Petrol istasyonu marketinde çalışacak satış danışmanı aranmaktadır. Aranan Nitelikler Disiplinli çalışabilecek , Vardiyalı çalışabilecek , İş ahlakına sahip olan , Elaman alınacaktır. Maaş+agi+sgk+yemek..

Ankara / Etimesgut Büyük Atılım Gayrimenkul

İş Tanımı Gayrimenkul firmamıza gayrimenkul satış danışmanı aranmaktadır. Aranan Nitelikler Müşterilerle iletişimi kuvvetli, Güler yüzlü, Dış görünüşüne önem veren, Diksiyonu düzgün, Prim usulü çalışacak, Tam zamanlı çalışacak bayan eleman aranm..

Ankara / Çankaya Yıldızhan Gayrimenkul

GENEL NİTELİKLER Çalışkan olmak Masa başı işi istememek. Aktif ve dinamik bir işte çalışmak istemek. İnsan ilişkilerinde güleryüzlü olmak ve ikna etme yeteneğinde olmak. Belli bir hedefe odaklanmak ve o hedefe ulaşmaya gayret etmek. Dürüstçe çalışıp, yükse..

Ankara / Çankaya Worldsert Belgelendirme

Kalite Yönetim Sistemleri konusunda ıso 9001 vb ürün ve standartlar konusunda yetiştirilmek üzere tercihen üniversite mezunu seyahat engeli olmayan diksiyonu düzgün, oto ehliyetli Bayan eleman alınacaktır...

Ankara / Yenimahalle Sülünoğlu Gayrimenkul

GAYRİMENKUL sektöründe deneyimli - deneyimsiz Bay, Bayan gayrimenkul elemanı aranmaktadır...