Ankara Danışman İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Danışman

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz firmamızın Ankara Gölbaşında hayata geçirmiş olduğu  ''Capital Country Club Villa’’ projesinde görevlendirmek üzere Proje Satış Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.Aranan ..

İş Tanımıİşe Alım Danışmanlığını yapmakta Türkiye'nin en büyük hava yolu şirketi için ;   Müşteri Hizmetleri departmanında görev alarak uçuş bilgi ve bilet alma amaçlı müşterilerden gelen çağrıları belirtilen dillerde karşılayabilecek ,Aranan N..

Ankara / Çankaya Olgun Emlak

Ankara Öveçler Ata Mahallesi Emlak ofisine tecrübeli bayan emlak danışmanı veya kendine güvenen bayan personel aranmaktadır...

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz Bireysel Emeklilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız için Banka şubelerinde görev alacak, " BANKA KAYNAKLI BES LİSANSLI FİNANSAL DANIŞMAN" aramaktayız.   Sorumluluğunda bulunan Banka şubele..

İş Tanımı Ankaradaki Ulusal bir markanın sahibi olan firmamız bünyesinde, enerjisi ile kurumsal zenginliğimize fayda sağlayıp, mağazalarımızda satış sorumluluğunu üstlenebilecek  'MAĞAZA SATIŞ SORUMLUSU'  aramaktayız. Aranan Nitel..

Ankara / Yenimahalle İlkadım İnşaat Gayrimenkul

yükseltepe mahallesinde bulunan inşaat firmamızın satış ofisine bayan satış elemanı alınacaktır cumartesi pazar çalışmasında sorunu olmayanlar müracaatta bulunsunlar hafta içi bir gün izin verilmektedir sabah 9:30-19:30 saatleri arasında çalışılmaktadır asgari ücret+pirim+yemek firmamıza aittir...

İş TanımıBağımsızlığını ilan ederek kendi işini kurmak, kendisine ve işine yatırım yaparak yüksek kazanç sisteminde gelirini belirlemek isteyen...Vizyon sahibi, yaşam standartlarını yükseltmeyi hedefleyen, başarıya tutkun...Coldwell Banker markası ve k..

Ankara / Tümü Konyalı Saat

İş TanımıFirmamızın sürekli büyüyen Perakende organizasyonu içinde, Ankara TAURUS AVM de yer alan mağazamızda görev alacak, Mağazacılıkta kariyer hedefleyen Satış Danışmanı aranmaktadır.Aranan Nitelikler Marka mağazacılık konusunda ..

İş Tanımıİngiliz Kültür  Anaokulları Ankara ERYAMAN Temsilciliğimiz tarafından görevlendirilmek üzere; Aşçı alınacaktır.    Aranan Nitelikler  - Hijyen kurallarını bilen ve bu konuda titiz olan, - Mutfağın temizl..