Ankara Danışman İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Danışman

ARÇELİK BEYAZ EŞYA FİRMAMIZA SATIŞ DANIŞMANI ARAMAKTAYIZ. İLGİLENEN ARKADAŞLAR MAİLE CV GÖNDERMELERİ RİCA OLUR. MAAS+SGK+YEMEK+PRİM..

Ankara / Etimesgut Emlak Marketi

ERYAMAN'DA GAYRİMENKUL OFİSİMİZE TECRÜBELİ VEYA TECRÜBESİZ GAYRİMENKUL DANIŞMANLARI ALINACAKTIR. ARSA KONUT VE TİCARİ GAYRİMENKUL KONUSUNDA TECRÜBELİ VEYA YETİŞTİRİLMEK ÜZERE , EHLİYETİ OLAN , HEDEFLERİ OLAN ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARANMAKTADIR...

Ankara / Çankaya Gayrimenkul Plaza

PORTFÖY OLUŞTURABİLECEK EMLAK ÜZERİNE ÇALIŞACAK TAKIM ARKADAŞLARI ARIYORUZ..

Ankara / Etimesgut Doğan Şirketler Grubu

ŞİRKETİMİZİN BÜNYESİNDE YETİŞTİRİLMEK ÜZERE 17-28 YAŞ ARALIĞINDA DENEYİMLİ DENEYİMSİZ EN AZ ORTA OKUL MEZUNU,DİKSİYONU DÜZGÜN,KARİYER PLANLAMASI OLAN EKİP ÇALIŞMASINA AYAK UYDURABİLECEK ESNEK ÇALIŞMA SAATLERİNDE ÇALIŞABİLECEK,YÜKSEK KAZANÇ HEDEFİ OLAN BAY/BAYAN EKİP ARKADAŞLARI ARIYORUZ. İÇERİK:-SAL..

Ankara / Çankaya Worldsert Belgelendirme

Kalite Yönetim Sistemleri konusunda ıso 9001 vb ürün ve standartlar konusunda yetiştirilmek üzere tercihen üniversite mezunu seyahat engeli olmayan diksiyonu düzgün, oto ehliyetli Bayan eleman alınacaktır...

*Özellikle KOSGEB başta olmak üzere hibe veren kurum ve kuruluşlara yönelik proje yazım ve yönetimi alanında çalışacak Proje Yazarları arıyoruz. - En az 2 yıl deneyimli - Gerektiğinde pazarlama ekibine KOSGEB destekleri konusunda eğitim verebilecek - Rasyonel bir dille tüm bilgiyi ..

Ankara / Çankaya Tutku Grup

Ankara'nın en seçkin, en değerli bölgelerinden biri olan Çukurambar'da ; Dünyaca ünlü gayrimenkul firması olan REALTY WORLD firmasının şubesiyiz. Birbirinden seçkin elemanlarımızla hizmet vermekteyiz. Uluslararası bir firmanın çatısı altında, seçkin ve nezih bir ortamda çalışmak isteyen, Çok kazanma..

Ankara / Çankaya Tuğba Emlak

İş Tanımı Emlak şirketimize gayrimenkul satış danışmanı aranmaktadır. Aranan Nitelikler İnsan ilişkilerinde başarılı, Satış işini seven, Saha da çalışabilecek, Ehliyetli , Samimi, Dürüst, ilkeli, genç, dinamik çalışma arkadaşı arıyoruz..

Ankara / Altındağ Gel Gör Emlak

HASKÖY Yıldız'daki Emlak Ofisimizde çalışacak bay bayan eleman arıyoruz...