Ankara Danışman İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Danışman
Ankara / Tümü Konyalı Saat

İş TanımıFirmamızın sürekli büyüyen Perakende organizasyonu içinde,Ankara FORUM AVM de yer alan mağazamızda görev alacak, Mağazacılıkta kariyer hedefleyen Satış Danışmanı aranmaktadır.Aranan Nitelikler Marka mağazacılık konusunda de..

Ankara / Tümü Konyalı Saat

İş TanımıFirmamızın sürekli büyüyen Perakende organizasyonu içinde,Ankara PODIUM AVM de yer alan mağazamızda görev alacak, Mağazacılıkta kariyer hedefleyen Satış Danışmanı aranmaktadır.Aranan Nitelikler Marka mağazacılık konusunda d..

Ankara / Çankaya Medas Danışmanlık

Ofisimiz Yaşamkent'dedir. Girişimci Ruha Sahip, Kendi İşini Yapmayı Hedefleyen, Finansman sorunu olmayan, 25 Yaş ve Üzerinde, Prezantabl, İnsan ilişkilerinde başarılı, Sebep değil çözüm odaklı (analitik düşünce), Öz Güven Sahibi, Hayattan..

İş Tanımıİşe Alım Danışmanlığını yapmakta Türkiye'nin en büyük hava yolu şirketi için ;   Müşteri Hizmetleri departmanında görev alarak uçuş bilgi ve bilet alma amaçlı müşterilerden gelen çağrıları belirtilen dillerde karşılayabilecek ,Aranan N..

Danışmanlık Ofisimize Bayan personel alınacaktır. - Diksiyonu Düzgün , - Güler yüzlü , - Konuşma kabiliyetli - Deneyimli - Deneyimsiz - Giyimine Dış görünümüne özen gösteren - Sorumluluk sahibi - Enerjisi ve ..

Ankara / Çankaya Detay Gayrimenkul

GAYRİMENKUL Sektöründe çalışacak bay- bayan satış danışmanları aranmaktadır. Balgat..

Artık kendi işinizi kurmanın zamanı gelmedi mi? Ankara Çankaya bölgesinde yer alan Gayrimenkul Danışmanlık Ofisimiz için aşağıda belirtilen Genel Niteliklere uygun Gayrimenkul Danışmanları arıyoruz. İletişim Becerisi Kuvvetli,müşteri memnuniyetine önem veren, Ekip çal..

İş Tanımı23 Avrupa ülkesi ve Amerika'da 3000'i aşkın mağazamızla ayakkabı sektöründe Avrupa'nın en büyük mağazalar zinciriyiz.Deichmann sizlere güvenli bir çalışma ortamında, uygun şartlar ile kariyer fırsatı sunuyor. Modern satış sistemimiz sizleri de etkileyecektir...

Ankara / Yenimahalle Superbattal Tekstil

Büyük Beden Erkek ve Bayan Hazır Giyim İmalatı ve Perakende Mağazacılık Yapan Firmamız;internet destekli İstanbul, Ankara, Adana ve Gaziantep şehirlerinde bulunan 8 mağazamız ile hizmet vermektedir. Hızla büyümekte olan firmamıza; ANKARA BATIKENT & KONYA ŞUBEMİZ için; ..

Ankara / Çankaya Serkan Grup

Firmamızın reklam/tanıtım danışmanına ihtiyacı vardır. Her ilden 1 danışmanla çalışma planlanmaktadır. Danışmanların seçtiği bölgede ikamet etmeleri gerekmektedir. Resimsiz başvurular dikkate alınmayacaktır. Sadece bayanlar ile çalışma düşünülmektedir. Çalışma siste..