Ankara Grafiker İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Grafiker

Ankara Sincan- Merkez'de bulunan web tasarım ve yazılım ofisimizde çalışmak üzere, Sincan'da ikamet eden yada ulaşımı problem etmeyecek çalışma saatlerine uyacak takım arkadaşları aramaktayız. Aranan kriterler, - Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, - İyi der..

Ankara / Yenimahalle Varol Promosyon Matbaacılık

• Matbaamızda çalışacak, • Baskı ön hazırlığı yapabilecek. • Fikir aşamasından matbaa aşamasına kadar ele aldığı işleri tamamlama sorumluluğuna sahip, • Alanında tecrübeli • Grafik programlarını profesyonelce kullanabilen, (corel, indesign, illustrator, photoshop) • D..

Ankara / Çankaya Firma Adı Gizli

*Tercihen üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, *Grafik tasarım programlarına hakim *Baskı öncesi hazırlık ve renk konularında yeterli bilgiye sahip, *Pozitif ve ekip çalışmasına uyumlu, *Web tasarım bilgisine sahip, *Hızlı ve tasarım yeteneği gelişmiş yeniliklere..

Ankara / Çankaya Ekinoks Reklam Ajansı

19 Yıldır Ankara'da hizmet veren reklam ajansımızda çalışacak, grafik tasarım programlarına (özellikle Corel Draw) hakim, hızlı, gelişmeye açık, tasarımlara farklı bakış açıları getirebilen, grup çalışmalarında uyumlu grafikerler alınacaktır...

Ankara / Çankaya Kaıser Creatıve

-Tercihen grafik tasarım mezunu olan, -Photoshop, InDesign ve illustrator'e son derece hakim, -Tercihen Mac ortamında çalışabilen, -Minimum 3 yıl ajans deneyimine sahip, -Mustafa Kemal Mah. lokasyonuna ulaşım engeli bulunmayan, -Creative yanı güçlü yenilikçi ve özgün ta..

Ankara / Yenimahalle Neta Reklam

COREL VE PHOTOSHOP PROGRAMLARINI BİLEN GRAFİKER ARANMAKTADIR. CV ÜZERİNDEN DEĞELENDİRİLİCEKTİR...

Ankara / Yenimahalle Çok Medya

Ankara'da 10 yıldır reklam sektöründe hizmet veren firmamızda görevlendirmek üzere - ''After Effects-Corel Draw-Adobe Photoshop'' programlarına hakim - tasarım gücü ve görsel analiz yeteneği kuvvetli - baskı konusunda bilgi ve deneyimli - ekip çalışmasına yatkın. Çalışm..

Ankara / Etimesgut Ankara Reklam

İlan Detayları Reklam Tabela Sektöründe faaliyet gösteren firmamızda Ankara şubemizde çalıştırılmak üzere ; - Tercihen Üniversite ve liselerin ilgili bölümlerinden mezun veya sektör tecrübesi olan, - İlgili grafik programlarına hakim (Corel,photoshop,3d max) - Dikkatli..

Ankara / Yenimahalle Reprobir

Matbaa Bilgisi Olan Grafiker alıncaktır...

Ankara / Çankaya Bosslife Dergi

Dergi tasarımlarına vizyon katacak Yaptığı işi sahiplenecek (kendisine referans olucak bir iş ) Dergi tasarımlarına ilgi ve alakası olucak En iyi olmayı kendisine hedef edinmiş İndesgin,photoshop ve illustrator kullanmayı iyi derecede bilen takım arkadaşı arıyoruz...