Ankara Grafiker İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Grafiker

Ajansımızın grafik bölümünde çalışmak için; iş tecrübesi olan, en az Adobe indesign, illustratör ve photoshop programlarına hakim. Katalog tasarımı, kurumsal kimlik tasarımı ve ambalaj tasarımı ağırlıklı çalışacak. Tasarım yönü güçlü, bir işi tasarımından baskısına kadar yürütebilecek. Üniversitele..

Ankara / Çankaya Mert Kopyalama Ltd. Şti.

KOPYALAMA MERKEZİ (DİJİTAL BASKI) SEKTÖRÜNDE FAALİYET GÖSTEREN FİRMAMIZDA COREL-PHOTOSHOP...... GİBİ PROGRAMLARI KULLANABİLEN, TASARIMI TAMAMLANMIŞ İŞLERİN BASILMASI KONUSUNDA DENEYİMLİ ÇALIŞMA ARKADAŞLARINA İHTİYACIMIZ BULUNMAKTADIR...

Ankara / Çankaya Eğiten Kitap

Yayınevimize deneyimli özellikle indesign bilen kadın grafiker alınacaktır.....

Ankara / Etimesgut Yeni Nesil Tekstil

ANKARA ETİMESGUT İLÇESİNDE FAALİYET GÖSTEREN YENİ NESİL TEKSTİL SAN TİC LTD ŞTİ'E GRAFİKER BİLGİSİ İYİ OLAN COREL PROGRAMINI KULLANABİLEN BAYAN ÇALIŞMA ARKADAŞI ARIYORUZ. BÜNYEMİZDE FARKLI DEPARTMANLARDA 4 BAYAN PERSONEL ÇALIŞMAKTA OLUP; YENİ NESİL AİLESİNE BEKLİYO..

Ankara / Çankaya Dizgihane

Ankara Kızılay'daki dizgi ve grafik tasarım ajansımıza, Mac ve pc ortamında Indesign programlarına hakim, sayfa düzenlemesi ve metin üzerinde gereken düzeltmeleri yapacak, 20-35 yaşları arasında Deneyimli + Az deneyimli Bay-Bayan elemanlar alınacak..

Ankara / Tümü Bey Tabela

Beykentdeki Tabelacıya Bayan Grafiker Alınacaktır..

Ankara / Çankaya Küresel Ajans

Eğitim ve Yaın sektöründe deneyimli firmamızda görevlendirilmek üzere ; REKLAM SATIŞ YÖNETMENİ - Sorumlu olduğu bölgede veya sektörde reklam satış sürecini yönetmek ve geliştirmek, - Satış sonrası destek hizmetlerini sağlamak, - Günlük iş planını oluşturmak; ay..

Ankara / Tümü Akad Basın Yayın

Ankara da 29 yıldır ülke genelinde yayıncılık yapan yayınevimize seyahat engeli olmayan,Sürücü Belgeli,Esnek mesai saatlerine uyumlu,Dizgi ve Grafik ve E Ticaretten anlayan en az lise mezunu Part time-Full time çalışabilecek Bay-Bayan tecrübeli Grafiker alınacaktır...

Ankara / Yenimahalle Orfe Tekstil

Ankara Gimatda bulunan Erciyes iş yerleri sitesindeki iş yerimize; Tecrübeli, Bay,bayan grafiker eleman alınacaktır...

Ankara / Çankaya Sinerji Grup

Ajansımıza Deneyimli Grafik Tasarımcı; Adobe Programlarına (Photoshop, indesign, İllustrator) hakim. Tasarım yeteneğine sahip. Matbaa ve çok sayfalı iş tecrübesi olan. Karşılıklı iletişim ve takım çalışmasına uyumlu. En az 3 yıl deneyimli. Grafik tas..