Ankara Grafiker İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Grafiker

Essi Güzellik ve Benon Medikal bünyesinde Sosyal medya ve dijital mecralarda firmamızın tanıtımını yapacak, görsel içerik oluşturacak, düzenlenen etkinliklere katkı sağlayacak bir arkadaşımızı kadromuza katmayı planlıyoruz. -Başvuracak kişinin reklamcılık konusunda tecrübesi olaması ge..

Ankara / Altındağ Mavera Reklam Ltd. Şti.

Firmamıza en az ön lisans mezunu Corel Draw kullanabilen personeller alınacaktır...

Grafik Tasarım programlarına hakim, dijital baskı makineleri kullanabilecek , reklam - tanıtım - baskı - konularında deneyimli, UV baskı hazırlık ve operatörlük deneyimi olan, ,diksiyonu düzgün , işi alma, sürdürme ve takip etmede sorumluluk sahibi, takım çalış..

Ankara / Sincan Sinerji Grup

Ajansımıza Deneyimli Grafik Tasarımcı; Adobe Programlarına (Photoshop, indesign, İllustrator) hakim. Tasarım yeteneğine sahip. Matbaa ve çok sayfalı iş tecrübesi olan. Karşılıklı iletişim ve takım çalışmasına uyumlu. En az 3 yıl deneyimli. Grafik tas..

Ankara / Çankaya Baykuş Vizyon

Şirketimizde çalışacak grafiker ekip arkadaşları arıyoruz...

Ankara / Çankaya Seri Kitap Yayıncılık

YAYINEVİMİZE İndesing ve İllustrator kullanabilen deneyimli DİZGİCİLER alınacaktır. Cv..

Ankara / Altındağ Turuncu Dizayn

Sosyal ilişkileri ve tasarım yeteneği kuvvetli. Adobe Grafik tasarım araçlarına ya da birine hakim olan 3d Max kullanabilen, firmamız bünyesinde tasarlanan desenlerin mekanlara giydirip görsel sunum süreçlerinde yer alabilecek. Sosyal mecra dinamikleri, mecralara uygun içerik yönet..

Ankara / Çankaya İdea Yazilim

Görsel zekası yüksek, -Tasarım trendlerini yakından takip eden, -Üniversitlerin grafik ya da web tasarımı bölümlerinden mezun veya öğrenimine devam eden, -Yaptığı tasarımı A'dan Z'ye takip eden, -Adobe Illustrator, Photoshop ve Dreamweaver(tercihen) programlarını bilen ..

Ankara / Yenimahalle Yk Tekstil

Batıkent'te yer alan firmamıza, İyi derecede bilgisayar bilen, Corel Draw Programina hakim Deneyimli veya program alt yapısına sahip yetiştirilmek üzere, Bayan grafiker eleman alınacaktır. SİNCAN / FATİH / ETİMESGUT/ ERYAMAN / BATIKENT / YENİMAHALLE de ikamet edenler terci..

Ankara / Çankaya Kaıser Creatıve

Ankara'da, bulunan reklam ajansımızda görevlendirilmek üzere; -Sektörde minimum 2 yıl tecrübeli, -Tercihen Grafik Tasarım Mezunu -Adobe CS serisi programlarına hakim -Minimum 2 yıl ajans tecrübesine sahip, -Tercihen Mac ortamında çalışabilen, -İllüstrasyon ..