Ankara Grafiker İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Grafiker
Ankara / Akyurt Asya Hırdavat

firmamıza fiyat listesi ,katalog,kampanya,ürün insirtü yapabilecek seviyede bilgisi olan ilgili okullar mezunu bayan veya bay personel alınacaktır..

Ankara / Yenimahalle Devin Tanıtım Organizasyon

GENEL NİTELİKLER • Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun (Güzel Sanatlar Fakültelerinin; Grafik Tasarım veya Görsel İletişim Tasarımı), • Yaratıcı ve konsept oluşturma kabiliyeti yüksek, zaman yönetimini bilen, takım çalışmasına yatkın, titiz ve disiplinli çalışma prensipleri..

Ankara / Altındağ Öz Alüminyum

Alüminyum Profil satış mağazamıza 3D modelleme yapabilen özellikle Blender ve Autocad programlarına iyi derecede hakim photoshop bilen teknik çizim bilgisine sahip , uyumlu ve yenilikçi takım arkadaşı aramaktayız. Başvuran ve CV'si uygun görülen adaylara yüz yüze görüşme için randevu verilec..

Firmamızın bünyesinde grafik tasarım bölümünde çalışacak takım arkadaşları arıyoruz...

Ankara / Çankaya Rentrent Elektronik Ticaret

Rentrent Elektronik Ticaret A.Ş. bünyesinde çalışmak üzere bir grafiker takım arkadaşı aramaktayız. İş Tanımı - Web ve mobil arayüz tasarımı - Katalog, broşür ve çeşitli tanıtım dokümanlarının tasarımı - Facebook, Instagram ve kullanılacak diğer sosyal medya platformla..

Ankara / Yenimahalle Eser Ambalaj

GERSAN'daki Matbaa Firmamıza Grafiker alınacaktır..

Ankara / Yenimahalle Ailuros Adworks

Grafik Tasarım Uzmanı Stajyer İlgili bölümlerden mezun, Adobe CS serisinin tüm programlarına hakim, İllüstrasyon yeteneği olan, Hızlı grafik uygulama yapabilen, Yeterli matbaa tecrübesine sahip, İletişim becerileri güçlü, sunum yeteneği olan, ..

Ankara / Çankaya Düşler Atölyesi Medya

Düşler Atölyesi’nin yaratıcı ekibinde yer almak üzere ulusal markalara kreatif işler üretebilecek aşağıdaki niteliklerde 'Grafik Tasarımcı' arıyoruz. * Tercihen üniversitelerin ‘Grafik Tasarım, Resim, Resim Öğretmenliği’ bölümünden mezun ya da konuyla ilgili eğitim almış * Tasarı..

Ankara / Altındağ Yalçın Basım Tanıtım

Ankara da Matbaacılık ve Reklamcılık üzerine faaliyet gösteren firmamıza deneyimli/az deneyimli grafikerler alınacaktır. Bayan Grafiker tercihimizdir.CorelDraw ve Photo Shop programları kullanabilmesi tercihimizdir...

Essi Güzellik ve Benon Medikal bünyesinde Sosyal medya ve dijital mecralarda firmamızın tanıtımını yapacak, görsel içerik oluşturacak, düzenlenen etkinliklere katkı sağlayacak bir arkadaşımızı kadromuza katmayı planlıyoruz. -Başvuracak kişinin reklamcılık konusunda tecrübesi olaması ge..