Ankara Grafiker İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Grafiker
Ankara / Yenimahalle İvedik Baskı Noktası

İvedik Organize'de bulunan firmamıza BAYAN Grafikerler alınacaktır...

Ankara / Yenimahalle Ailuros Adworks

Grafik Tasarım Uzmanı İlgili bölümlerden mezun, Adobe CS serisinin tüm programlarına hakim, İllüstrasyon yeteneği olan, Hızlı grafik uygulama yapabilen, Yeterli matbaa tecrübesine sahip, İletişim becerileri güçlü, sunum yeteneği olan, Gündemi ..

Ankara / Yenimahalle Fabrika Matbaacılık,

MATBAAMIZA (Maliye anlaşmalı) tecrübeli bay bayan Grafiker alınacaktır...

Ankara / Tümü Akad Basın Yayın

Ankarada 29 yıldır Kitap yayın sektöründe Kolej ve Demirlibahçe şubelerinde ülke genelinde hizmet veren yayınevimize seyahat engeli olmayan sürücü belgesine sahip, ve araç kullanabilen ensek mesai saatlerine uyumlu olan, Dizgi ve Grafikten anlayan, yayınevimizin sosyal medyasını takip edebilecek,ayr..

Ankara / Yenimahalle Dijitek Dijital Baskı Merkezi

- Tercihen üniversitelerin grafik, tasarım bölümünden mezun , - Dijital baskı üretim sektöründe en az 2 yıl tecrübeli, - Adobe, Photoshop, Corel Draw, İndesign, İllustrator ve 3ds max programlarını kullanan - Güleryüzlü, ekip çalışmasına yatkın, çözüm üretebilen, yetenekleri ekip a..

Ankara / Çankaya Lıngus Educatıon Group

Yabancı dil yardımcı ders kitapları yapan Yayın evimize dizgi/grafik işleri yapabilecek deneyimli elemanlar aranmaktadır. Aranan nitelikler; Adobe Indesign, Photoshop ve Illustrator programlarını iyi derecede kullanabilmek, Bir yayınevinde Kitap mizanpaj dizgi işlerinde yet..

Ankara / Altındağ Egemen Reklam

Tabela-dijital baskı hizmeti vermekteyiz.Firmamızda çalışacak deneyimli grafikere ihtiyacımız vardır. Photoshop , corel ve özellikle cinema4d - sketchup - yada 3dmax ile render almayı bilen çalışma arkadaşı arıyoruz. İşimizin ağırlığı tabela çizim olacaktır.Tercihen daha önce tabela çizi..

Ankara / Yenimahalle Mor Çilek Fikir Sanat Atölyesi

Batıkent'te konumlanmış olan Mor çilek fikir sanat atölyemizin Grafik tasarım ajansına aktif olarak çalışacak ve uyum sağlayabilecek TAM ZAMANLI Grafik Tasarımcı arkadaşlar aranmaktadır...İşin niteliği şöyledir. Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olan yada bu alanda hevesli olup kendini geli..

KÜRESEL GRUP LTD. ŞTİ. bünyesinde görevlendirilmek üzere, * Üniversitelerin Yüksek Okul/MYO Bilgisayar Programcılığı veya dengi bölümlerinden mezun, * Web Grafik ve Tasarım alanlarında en az 1 yıl profesyonel olarak çalışmış ve geçmiş çalışmalarından örnekler sunabilen, * Web sa..

Ankara / Çankaya Kariyer Adam Eğitim Yazılım

Kuruma Ait sosyal medya hesaplarında düzenli paylaşımlar yapıp takibini sağlayabilecek Düzgün Seo uyumlu metin yazarlığı yapabilecek . Görsel resim düzenlemesi yapabilecek (psd,ai ) Power point düzenlemelerini kontrol edebilecek Çalışma saatlerin de disiplinli çalışabilecek..