Ankara Grafiker İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Grafiker
Ankara / Çankaya Kaıser Creatıve

Ankara'da, bulunan reklam ajansımızda görevlendirilmek üzere; -Sektörde minimum 2 yıl tecrübeli, -Grafik Tasarım Mezunu -Adobe CS serisi programlarına hakim -Minimum 2 yıl ajans tecrübesine sahip, -Tercihen Mac ortamında çalışabilen, -İllüstrasyon yapabilen..

Ankara / Altındağ Öz Alüminyum

Alüminyum Profil satış mağazamıza 3D modelleme yapabilen özellikle Blender ve Autocad programlarına iyi derecede hakim photoshop bilen teknik çizim bilgisine sahip , uyumlu ve yenilikçi takım arkadaşı aramaktayız. Başvuran ve CV'si uygun görülen adaylara yüz yüze görüşme için randevu verilec..

Ankara / Çankaya Kayıhan Ajans

AJANSIMIZA ; • InDesign, Photoshop, Illustrator ve Corel Draw programlarını iyi derecede kullanabilen, • Heyecanlı, dikkatli, titiz ve detaylara önem veren, • Eleştiriye açık, • "Yapamıyorum/ Yapamadım/ Olmuyor" demeyi kabul etmeyen, • Yapılan işlerdeki hataları herkest..

Ankara / Yenimahalle Akyazı Matbaa

Akyazı Matbaa firmasının aktif ilanlarına veya diğer Grafiker ilanlarına göz atabilirsiniz.Akyazı Matbaa Grafiker ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Ankara / Çankaya Naturel

Uluslararası dağıtılan, İngilizce ve Türkçe yayınlanmakta olan dergilerin tüm tasarım ve grafik işlerini yapacak yeterlilikte, ilgili programlara hakim, teknik bilgisi yeterli düzeyde tasarımcı alınacaktır. yaratıcı üretici hızlı detaycı güler yüzlü çabuk y..

Ankara / Çankaya Etiket Medya

GRAFİK TASARIM UZMANI - Photoshop, Indesign, Adobe illustrator programlarına hakim ve en az birini uzman seviyede kullanabilen, - Hayalperest ve yaratıcılığı olan, - Sonuç ve verimlilik odaklı, - Yenilik ve gelişime açık, - İnsan ilişkileri kuvvetli, - Erke..

Ankara / Çankaya Pressgrup / Türkiye

Grafiker, dergi düzenlemesi ve kitap dizgisi, düzenlemesi yapacak personel aramaktayız...

Ankara / Altındağ Bengü Hayat

Bengü Hayat firmasının aktif ilanlarına veya diğer Grafik Tasarımcı ilanlarına göz atabilirsiniz.Bengü Hayat Grafik Tasarımcı ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Ankara / Yenimahalle Matilla Ayakkabı

Matilla, Ayakkabı perakendeciliğinde 10 şubesi ile hizmet vermektedir. Gerek kurumsal yapısı gerekse işletmecilik anlayışı ile sizlere mutlu olacağınız, kariyer yapabileceğiniz ve mesleki bilgilerinizi geliştirebileceğiniz bir gelecek vaat ediyor. Siz de hızla büyüyen bu şirketin bir pa..

Ankara / Çankaya Siyasal Yayınevi

Yayınevimizde görevlendirilmek üzere Web bilgisi olan bayan grafik tasarımcı aranıyor...