Ankara İşçi İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: İşçi

İş TanımıHafif iş ve İnşaat Makineleri üretimi yapan Ankara Başkent Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren köklü bir firmayız. Bizimle çalışabilecek ''Makine Montaj Bakım ve Onarım Elemanı '' na ihtiyacımız vardır.    Başvurularınızı te..

Aranan Nitelikler Alanında en az 2 yıl deneyimli, Hijyen kurallarına dikkat eden, temizliğe özen gösteren, Sağlık durumu mutfakta çalışmaya uygun, Esnek çalışma saatlerine uyumlu ve ekip çalışmasına yatkın, Askerlik hizmetini tama..

İş TanımıİNŞAAT ELEMANI ŞÖFÖRLÜK  YAPACAK VE DİĞER ZAMANLARDADA İNŞAATTA HER TÜRLÜ İŞİ YAPABİLECEK İMKANLARIMIZ; YEMEK SERVİS SİGORTA GÜNÜNDE MAAŞ AYDA 2 GÜN İZİN (İSTEDİĞİ ZAMAN KULLANABİLİR VEYA BİR SONRAKİ AY İLE BERA..

Ankara / Tümü Tema Koleji

İş TanımıMutlu ve erdemli bireyler yetiştirme amacı taşıyan değerli öğretmenlerimizle bir araya geliyoruz.Aranan Nitelikler2016 - 2017 Eğitim ve Öğretim yılı için değerlendirilmek üzere; ..

İş TanımıReklam deparmannıda; halkla ilişkiler ve reklam satışı üzerine görev yapacak.Aranan Nitelikler İnsan ilişkileri güçlü medya ve yayın sektöründe  kariyer hedefini benemseyen entellektüel olmak aranan nitelikler arasındadır.  ..

Ankara / Tümü KEŞİF KOLEJİ

İş Tanımı Kolejimizin personeline ve misafirlerine yiyecek/içecek ikramında bulunacak, İrtibat Ofisimizin temizliğini yapabilecek,  Aranan Nitelikler Güler yüzlü, diksiyonu düzgün Hijyen konusunda..

Ankara / Tümü Üçgen İnşaat A.Ş.

İş TanımıANKARA DUBLE DÖNER ŞUBELERİNDE GÖREV ALMAK ÜZERE DENEYİMLİ PİDE-LAHMACUN-GOBİT-LAVAŞ USTASI ALINACAKTIR...

İş TanımıAkaryakıt ve LPG Dolum Tesisimizde Görevlendirilmek Üzere;Aranan Nitelikler-       Meslek lisesi Mezunu -       Tercihen daha önce dolum tesislerinde görev almış, -       En az 2 yıl deneyimli -       Esnek çalı..

Ankara / Tümü Üçgen İnşaat A.Ş.

İş TanımıŞUBELERİMİZDE GÖREV ALMAK ÜZERE DÖNER KESİM USTALIĞI İYİ OLAN ELEMAN ARANMAKTADIR...

Ankara / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıAnkara'nın en gözde semtlerinden birisindeki tesisimiz için ingilizce bilen deneyimli garson aramaktayız.Aranan NiteliklerAçık büfe kahvaltı servisinde görev alacak, Tercihen ANKARA ÇANKAYA bölgesinde ikamet eden, Üniv..