Ankara Ofis Elemanı İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Ofis Elemanı
Ankara / Yenimahalle Net Dil Yazılım Danışmanlık

Acil Kozmatik ve bilişim sektöründe hizmet veren firmamıza; photoshop bilen ürün yöneticiliği yapacak bayan ofis Elemanı alınacaktır. Çalışma saatleri Hafta içi 09:00 - 18:00 Cumartesi 09:00 - 14:00..

Ankara / Yenimahalle Özkaraoğlu Endüstri

FİRMAMIZA TERCİHEN ZİRVE PROGRAMI BİLEN,GEREKTİĞİNDE ARAÇ KULLANABİLECEK YARDIMCI MUHASEBE ELEMANI ALINACAKTIR...

Ankara / Çankaya Halıköy Ltd Şti

ZİRVE PROGRAMI KULLANABİLEN ÖN MUHASEBE ELEMANI ARANMAKTADIR...

Ankara / Yenimahalle Umud Giyim

Deneyimli ön muhasebe elemanı aranmaktadır...

1986 YILINDAN BERİ HİDROLİK VE PNOMATİK SİSTEMLERİ SATIŞ VE MONTAJ YAPMAKTAYIZ İŞ YERİMİZDE ÇALIŞMA SAATLERİ HAFTA İÇİ:08.30 18.30 HAFTA SONU:08.30 17.00..

Ankara / Yenimahalle Roteksmat Reklam Ürünleri

ÖN MUHASEBEDE YETİŞMİŞ VEYA YETİŞTİRİLECEK BAYAN ELEMANLAR ALINACAKTIR. MAAŞ +SSK + YEMEK BİZE AİTTİR. ( YOL SİZE AİTTİR.) TESETTÜRLÜ BAYANLAR TERCİHİMİZDİR...

MALİ MÜŞAVİRLİK BÜROSUNDA ÇALIŞACAK - TEK DÜZEN MUHASEBEYE HAKİM - - KDV, SSK, MUHTASAR, GELİR VERGİSİ, KURUM, GEÇİCİ ,BANKA KAYDINDA TECRÜBELİ - BAY BAYAN ELEMAN ALINACAKTIR..

Ankara / Çankaya Güven Çevre Sağlığı

Çankaya öveçlerde bulunan kurumsal şirketimizde yemek, çay ve kısmi temizlik işlerinde uzun süreli çalışacak,sorumluluk sahibi,temizliğe ve titizliğe önem veren bayan personel alımı yapılacaktır. Yemek konusunda deneyimli ve iyi yemek yapabilen, aynı zamanda giyim-kuşam, yaklaşım ve kişilik olarak f..

Ankara / Çankaya Tuna A. Ş.

Lise mezunu, Sözlü ve yazılı iletişim becerileri güçlü, Faks, fotokopi ve yazıcı gibi ofis araçlarını kullanabilecek, Temel bilgisayar bilgisine sahip ve ofis programlarını kullanabilen, Gelen misafirleri karşılayacak, Tercihen sigara kullanmayan, Düzenli ve disip..

Ankara / Sincan Renkmarket

Marketimizde çalışmak üzere, 28 - 35 yaş arası, güvenilir, neşeli, güler yüzlü, anlayışlı çalışma arkadaşları aranıyor...