Ankara Ofis Elemanı İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Ofis Elemanı
Ankara / Yenimahalle Arya Gıda

Arya Gıda *En az lise mezunu 20-30 yaş arası Logo Go Plus programını kullanabilen *Ekip çalışmasına yatkın gelişime açık *Ayrıntılara önem veren SORUMLULUK sahibi titiz ve dikkatli *Stok takibi yapabilecek *BAYAN ön muhasebe elemanı alınacaktır Bilgi için iletiş..

Ankara / Yenimahalle Ata Hidrolik Pnömatik

ÖN MUHASEBE YETİŞTİRİLMEK ÜZERE OLAN FİZİĞİ VE DİKSİYONU DÜZGÜN GÜLER YÜZLÜ ELEMAN ALINACAKTIR..

Ankara / Yenimahalle Blc Havacılık Ltd. Şti.

2011 SENESİNDEN BERİ HAVACILIK SEKTÖRÜNDE HİZMET VERMEKTE OLAN FIRMAMIZ BÜNYESINDE ÇALIŞACAK PERSONELDE ARANACAK ÖZELLIKLER; - (ÖNEMLİ) OFFICE VE ÖN MUHASEBE PROGRAMLARINI ÇOK İYİ DERECEDE KULLANABİLECEK. -YOĞUN ÇALIŞMA TEMPOSUNA VE ESNEK ÇALIŞMA SAATLERİNE UYUM SAĞLAYABİLEN, - ST..

Ankara / Yenimahalle Yıldız Tek Elektrik

ELEKTRİK MALZEMELERİ SATIŞI İLE UĞRAŞAN FİRMAMIZDA; TİCARET MESLEK LİSESİ MUHASEBE- BİLGİSAYARLI MUHASEBE BÖLÜMÜ MEZUNU OLAN; YAHUT 2 YILLIK ÜNİVERSİTELERİN ÖN LİSANS MUHASEBE BÖLÜMÜ MEZUNU OLAN ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARAMAKTAYIZ. ŞİRKET İÇİ GÖREV TANIMI; FATURA, İRSALİYE DÜZENLENMESİ, KO..

Ankara / Çankaya Denge Hukuk

OFİS İÇİNDE YAZIŞMALARI YAPABİLECEK KATİP ARIYORUZ..

Şirketimiz ön muhasebe işlerinde muhasebe departmanına yardımcı olacak; Beklenen Özellikler • Ön Muhasebe bilgisi olan • Güler Yüzlü • Dürüst • Lise ve üstü mezuniyet • Enerjik • Tercihen Vega Bilen..

Ankara / Yenimahalle Mutlu Otomotiv

OTOMOTİV SEKTÖRÜNE BAY YADA BAYAN ÖN MUHASEBE ELEMANI ARANMAKTADIR...

ŞİRKETİMİZDE YETİŞTİRİLMEK ÜZERE YENİMAHALLE'DEKİ OFİS İÇİNDE 17-35 BAY VE BAYAN MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ ALINACAKTIR; *KENDİNE GÜVENEN, *KARİYER HEDEFLEYEN, *DEVAMLI ÇALIŞMAK İSTEYEN, *EKİP ÇALIŞMASINA UYGUN, *SABİT MAAŞ+SSK+YEMEK+PR..

Ankara / Çankaya Smmm Uğur Arslan

Balgat'ta bulunan Mali Müşavirlik büromuzda görevlendirilmek üzere EN AZ BİR YIL deneyimli personel aranmaktadır...

Ankara / Çankaya Güven Çevre Sağlığı

İlaç ve İlaçlama sektöründe hizmet veren firmamıza ön muhasebeden anlayan, bilgisayar kullanmasını bilen ve ofis işlerini yürütebilecek bay personel alınacaktır...