Ankara Ofis Elemanı İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Ofis Elemanı
Ankara / Çankaya Abm Filo Hizmetleri

DİKMEN'DE BULUNAN OTO/FİLO KİRALAMA ŞİRKETİMİZE OFİS CİHAZLARI VE PROGRAMLARI KULLANABİLEN ÖN MUHASEBE BİLGİSİNE SAHİP BAY BAYAN OFİS ELEMANI ALINACAKTIR. MAAŞ+YOL+YEMEK+SGK..

Ankara / Çankaya Kariyer Adam Eğitim Yazılım

Ankara Kızılay Ofisimizde çalışmak üzere Bayan Eğitim Satış Danışmanları alınacaktır. Kariyeradam Kızılay Merkez Şubesinde Eğitim Satış Danışmanı İş planı : İnternet üzerinden başvuran öğrencilere bilgi vermek. Evrakların kontrol ve takibi Ankara merkeze r..

Ankara / Çankaya Asd Hukuk Bürosu

Ankara BALGAT semtinde bulunan hukuk ofisimizin çağrı merkezinde çalışmak üzere, aşağıdaki özelliklere sahip takım arkadaşları arıyoruz; • En az lise mezunu, • Diksiyonu düzgün, • İkna kabiliyeti yüksek, • Telefonda konuşmayı seven, • Hedef odaklı, enerjik, takım çalışm..

Ankara / Çankaya Genol Turizm Ltd Şti

OFİSİMİZİN İŞLERİNİ ORGANİZE ETME, PUANTAJ TUTMA, YÖNLENDİRME, İŞ TAKİBİ İŞLERİNİ YAPABİLECEK, EN AZ LİSE VEYA DENGİ MEZUNU, BİLGİSAYAR KULLANMAYI BİLEN, E SINIFI EHLİYETLİ, ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ İŞ ARKADAŞLARI ARAMAKTAYIZ...

BAYAN ELEMANLAR ALINACAKTIR 1- Ofis yönetimine aday nitelikte özelliklere sahip en az Lise mezunu 2- İngilizce okuyan yazan konuşan 3- Bilgisayar kullanabilen 4- TERCİHEN /Yurt içi yurt dışı seyahat engeli olmayan 5- ..

Ankara / Yenimahalle Matilla Ayakkabı

Ayakkabı perakendeciliğinde 14 şubesi ile hizmet vermektedir. Gerek kurumsal yapısı gerekse işletmecilik anlayışı ile sizlere mutlu olacağınız, kariyer yapabileceğiniz ve mesleki bilgilerinizi geliştirebileceğiniz bir gelecek vaat ediyor. Siz de hızla büyüyen bu şirketin bir parçası olun... ..

Türkiye'nin en büyük demokratik kitle örgütlerinden biri olan Atatürkçü Düşünce Derneği için tecrübeli, ofis elemanı aranmaktadır. İşe alınacak kişiden beklentiler aşağıya çıkarılmıştır: - Evrak kayıt/düzenleme konularında bilgili, - En az lise mezunu, - Resmi Kurumlarda evr..

Ankara / Yenimahalle Yıldız Tek Elektrik

ELEKTRİK MALZEMELERİ SATIŞI İLE UĞRAŞAN FİRMAMIZDA; TİCARET MESLEK LİSESİ MUHASEBE- BİLGİSAYARLI MUHASEBE BÖLÜMÜ MEZUNU OLAN; YAHUT 2 YILLIK ÜNİVERSİTELERİN ÖN LİSANS MUHASEBE BÖLÜMÜ MEZUNU OLAN ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARAMAKTAYIZ. ŞİRKET İÇİ GÖREV TANIMI; FATURA, İRSALİYE DÜZENLENMESİ, KO..

Ankara / Yenimahalle Başkent Muhasebe

Muhasebe bürosuna 3-4 yıl deneyimli daha önce muhasebe bürosunda çalışmış 23-30 yaş aralığında işletme defteri ve bilanço defteri işleyebilen, sgk işe giriş çıkış işlemlerini yapabilen düzenli, pratik, uyumlu ve uzun süre çalışabilecek destek personeli arıyoruz. İlgililerin cv ile başvuru yaptıktan ..

GERİ DÖNÜŞÜM TESİSİMİZDE ÇALIŞACAK ZİRVE PROGRAMI KULLANABİLEN BAY/BAYAN ÖN MUHASEBE PERSONELİ ARANMAKTADIR...