Ankara Ofis Elemanı İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Ofis Elemanı
Ankara / Çankaya Güven Çevre Sağlığı

Ön muhasebe bilgisi olan ve bilgisayar kullanabilen deneyimli veya deneyimsiz bayan ön muhasebe personeli alınacaktır. Detaylı bilgi telefonda yada ön görüşme yapıldığında verilebilir...

Lise mezunu, tercihen yüksekokul mezunu, Ön muhasebe konusunda min. 2 yıl deneyim sahibi, Gelen-giden evrak takibi ve planlama, organizasyon becerileri gelişmiş, Ms Office programlarını kullanabilen Analitik düşünme yetisine ve gerekli iş disiplinine sahip Sistemli ve ..

Firmamız Bünyesinde Çalışacak Ön muhasebe tutacak ve Sekreterya kısmını dolduracak bir eleman aranmaktadır...

Ankara / Yenimahalle Metis Biyoteknoloji

Tıbbi Cihaz üretimi yapmakta olan şirketimizin ATB iş merkezinde bulunan binasında ön büroda çalıştırılmak üzere; * Temel Office bilgisayar programlarını kullanabilen, * Daha önce ofis içinde benzer bir görevde çalışmış, * Tercihen Büro Yönetimi ve Sekreterlik bölümünden mezun,..

Şaşmaz'da ofisimizde yetiştirilmek üzere, prezentbl, diksiyonu düzgün, iyi derecede bilgisayar kullanmayı bilen, ön muhasebe bilen, 25-30 yaş arası bayan eleman alınacaktır. Performansa göre maaş artımı yapılacaktır. (Batıkent-Etimesgut-Sincan-Eryaman bölgesinde oturan tercihimizdir)..

Sağlık sektöründe ameliyat ürünleri üretimi yapan firmamızın; Mustafa Kemal Mahallesi'ndeki ofisinde çalışacak, büro içi ve dışı işleri takip edebilecek (AŞTİ'den ya da Esenboğa Havalimanı'ndan kargo, muhasebeye bazı evrak işlerinde yardım, ameliyat setlerinin düzeni vb.) , klinik destek elemanlığı ..

Ankara / Çankaya İcs Grup

ANKARA / ÇANKAYA DA BULUNAN PROJEMİZ İÇİN ÇAY KAHVE SERVİSİNDE ÇALIŞACAK FİZİGİ VE DİKSİYONU DÜZGÜN TERCİHEN TECRÜBELİ PERSONELLER ALINACAKTIR ASGARİ ÜCRET AGİ YOL YEMEK PZ. İZİN 8/5 ÇALIŞMA SAATLERİ..

Ankara / Çankaya İcs Grup

ANKARA / ÇANKAYA DA BULUNAN PROJEMİZ İÇİN ÇAY KAHVE SERVİSİNDE ÇALIŞACAK FİZİGİ VE DİKSİYONU DÜZGÜN TERCİHEN TECRÜBELİ PERSONELLER ALINACAKTIR ASGARİ ÜCRET AGİ YOL YEMEK PZ. İZİN 8/5 ÇALIŞMA SAATLERİ..

Ankara / Yenimahalle Fidan Tıp

İş Tanımı Tıbbi cihaz satış ve servis hizmeti veren firmamız için Yemek ve temizlik işlerine bakacak Batıkent Turgut Özal mh. oturan yarım gün çalışacak bayan eleman alınacaktır. Aranan Nitelikler 5 - 6 kişi için yemek yapabilecek, ofis içi genel temizli..

Şirketimize ofis sorumlusu olarak, B sınıfı ehliyeti olan, ticari araç kullanabilen ,seyahat engeli olmayan, ofisteki evrak işlerine yardımcı olacak, personelimizin şantiye çalışmalarında kontrol ve transfer yapabilecek, toptancılardan malzeme teslimi alınması, yada teslim edilmesi, personelin giriş..