Ankara Ofis Elemanı İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Ofis Elemanı
Ankara / Etimesgut Naslı Holding

Firmamız bünyesinde yetiştirilmek üzere bay-bayan personeller alınacaktır..

Ankara / Altındağ Hea Reklam Ürünleri Ltd Şti

TESETTÜRLÜ, ÖN MUHASEBEDE ÇALIŞABİLECEK, LOGO PROGRAMI KULLANABİLEN VEYA KULLANAMAYAN YETİŞTİRİLMEK ÜZERE BAYAN ELEMAN ARANIYOR...

Ankara / Keçiören Tunçbilek Oto Kiralama

Üniversite mezunu Çok iyi derece bilgisayar bilen Aktif araç kullanabilen Diksiyonu düzgün elaman aranmaktadır...

Ankara / Gölbaşı Proliz Yazılım

Ankara GÖLBAŞI ilçesinde faaliyet gösteren Yazılım şirketimiz bünyesinde hafta içi ve Cumartesi dahil tam gün istihdam edilmek üzere Bayan Ofis Elemanı aranmaktadır. Genel nitelikler: * En az lise,tercihen Yüksekokul mezunu * Ms Office programlarını (Excel - Word ) i..

Ankara / Yenimahalle Yıldız Tek Elektrik

ELEKTRİK MALZEMELERİ SATIŞI İLE UĞRAŞAN FİRMAMIZDA; **TİCARET MESLEK LİSESİ MUHASEBE- BİLGİSAYARLI MUHASEBE BÖLÜMÜ MEZUNU OLAN; **YAHUT; 2 YILLIK ÜNİVERSİTELERİN ÖN LİSANS MUHASEBE BÖLÜMÜ MEZUNU OLAN; **YAHUT; 4 YILLIK ÜNİVERSİTELERİN LİSANS -MUHASEBE BÖLÜMÜ MEZUNU OLAN ..

Ankara / Çankaya Sintaş Mühendislik

ASGARİ ÜCRETLE ÇALIŞACAK ELAMAN ARANMAKTADIR. GÖREVİ ÇAY VE TEMİZLİK İŞLERİ...

Ankara / Çankaya Omc Yapı

GENEL NİTELİKLER · Tercihen en az lise mezunu, · Minimum 2 yıl iş tecrübesi olan, aktif araç kullanabilen, · Microsoft Office programlarını etkin kullanabilen, · İletişim becerileri kuvvetli, sonuç odaklı çalışan, k..

-ZİRVE ve Office programlarını iyi kullanabilen, - En az 2 senelik alanında tecrübe sahibi, - Ekip çalışmasına yatkın, yoğun iş temposuna uyum sağlayabilecek, - Koordinasyon ve takip yeteneği kuvvetli, - Prezentabl, müşteri odaklı, etkin iletişim becerilerine sahip ve diksiy..

Ankara Ulusta bulunan ofisimize bayan ön muhasebe elemanı aramaktayız...

Ankara / Yenimahalle Arya Gıda

Arya Gıda *En az lise mezunu 22-30 yaş arası Logo Go Plus programını kullanabilen *Gıda sektöründe en az 1YIL tecrübeli *İŞ TAKİBİ ve stok takibi yapabilecek *Ekip çalışmasına yatkın gelişime açık *Ayrıntılara önem veren SORUMLULUK sahibi titiz ve dikkatli *BAYAN..