Ankara Satış Danışmanı İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Satış Danışmanı
Ankara / Çankaya Kartuş Toner Plaza

Yazıcı Tüketim Ürünleri ve Ofis Ürünleri Alanında Türkiye Genelinde Profesyonel Hizmet Veriyoruz. Ankara / Maltepe - Demirtepe de Bulunan Şirketimize, Müşteri İlişkileri Konularına Hakim, İnsan İlişkilerinde Başarılı, Sorumluluk Sahibi, Profesyonel Ekip Ruhuna ve Çalışma Kültürüne Sahip Person..

Ankara / Etimesgut Elbirliği Gayrimenkul

ANKARADA İKAMET EDEN GAYRİMENKUL,TANITIM,SATIŞ VE PAZARLAMA ALANINDA ÇALIŞMIŞ DENEYİMLİ KENDİ SATIŞ EKİBİNİ KURACAK VE YÖNETECEK ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARANMAKTADIR.SİGORTA MAAŞ+PRİM VERİLECEK....

Ankara / Çankaya Arsaçankaya

Kendi işinin patronu olmak isteyen, ◾Kendine ve işine yatırım yapabilecek, ◾Sabit maaş beklentisi olmayan, ◾Hayalleri ve hedefleri olan, ◾Girişimci ruhlu, motivasyonu yüksek, ◾Prezentabl, güler yüzlü ve diksiyonu düzgün, ..

Ankara / Etimesgut Gayem Emlak

GENÇ DİNAMİK, KENDİNE GÜVENEN, İLETİŞİM BECERİLERİ KUVVETLİ EHLİYETLİ BAY VEYA BAYAN AKADAŞLAR EMLAK DANIŞMANI OLARAK MAAŞ+ PRİMLİ OLARAK BİZİMLE ÇALIŞMAK İSTEMİSİNİZ... GAYEM EMLAK ETİMESGUT ŞUBESİ..

Sektör öncüsü ev gereçleri firmamız için ısıtıcı ürün satışında ulusal teknoloji marketlerde görevlendirilmek üzere PART TİME sürecek projemizde satış deneyimi mevcut , ikili ilişkileri kuvvetli satış danışmanı personeller aranacaktır. LOKASYONLAR; İZMİT MEDİAMARKT ..

Ankara / Yenimahalle İlkadım İnşaat Gayrimenkul

KURUMSAL FİRMAMIZA SATIŞ OFİSLERİMİZDE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE MAAŞ + PRİM + YEMEK+ SSK İLE ÇALIŞACAK DİKSİYONU DÜZGÜN GAYRİMENKUL İŞİNİ KENDİNE VİZYON OLARAK GÖREN KİŞİLERİN MÜRACAATTA BULUNMASI ÖNEMLE RİCA OLUNUR KALICI ELEMANLAR ALINACAKTIR. CUMARTESİ VE PAZAR GÜNLERİ ÇALIŞMAKTAYIZ HAFTA İÇİ BİR GÜN ..

AK DESTEK DANIŞMANLIK HİZMETLERİ olarak 2009 yılından beri faaliyet göstermekte olduğumuz kobi danışmanlığı sektöründe firmamız bünyesinde yer alan müşteri bilgilendirme ve müşteri hizmetleri departmanına personel alımı yapılacaktır. İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar Diksiyonu..

Ankara / Pursaklar HALKA GRUP

Mağazada görevlendirilmek üzere, Reyon tanzim ve teşhir çalışmaları yapacak, Raf ve depo stoklarını kontrol ederek eksikleri giderecek, Sipariş oluşturup ve takibini yapacak, Mağaza yetkilisi ile ikili ilişkileri sağlayacak, Rakip çalışmalarını ve a..

Ankara / Çankaya Dsd Enerji Kimya

DSD GRUP, Tüketici, Bireysel, Konut, Dosya Masraflarını Geri İadesini Sağlamak Amacıyla ; Deneyimli, Deneyimsiz Takım Arkadaşları Arıyoruz. Personellerimize şirket aracı temin edilecektir. Tüm satış personellerimize ofis içi asistan temin edilecektir. Mesai saatleri:..

Başkent OSB ' de Kırtasiye ,Bilgisayar malzemeleri ve dijital baskı alanlarında kurumsal faaliyet gösteren firmamızda çalışmak üzere , Genç , dinamik , ekip çalışmasını seven , kendine güvenen , aktif , güleryüzlü , sigara kullanmayan , tercihen Eryaman, Etimesgut , Temelli ve bu bölgelere ..