Ankara Satış Danışmanı İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Satış Danışmanı
Ankara / Etimesgut CİVİL

ANKARA ETİMESGUT ŞUBEMİZDE DAHA ÖNCE DENEYİMLİ ERKEK ADAYLAR İÇİN ASKERLİK GÖREVİNİ YAPMIŞ KONUŞMA VE DİKSİYONU GÜZEL İLETİŞİM BECERİSİ GÜÇLÜ 0-14 YAŞA HİZMET VEREN SATIŞ DANIŞMANI ARKADAŞLAR ARIYORUZ. İLETİŞİM İÇİN MESAJ ATABİLİRSİNİZ...

Essi bünyesinde çalışacak ve aktif olarak iletişim ve kurumsal pazarlama yapacak eleman alınacaktır. - Önceki iş tecrübelerinde satış yapmış ve aktif olarak müşteri ilişkileri sürdürmüş, satış konusunda kendisine güvenen, - İletişim becerileri gelişmiş, insan ilişkilerinde başarılı ve i..

Ankara / Çankaya Tekuzem

*Vardiyalı çalışma sistemine uyum gösterebilen *Tercihen ön lisans veya lisans mezunu, *İyi derecede bilgisayar kullanabilen, *Ekip çalışmasına yatkın, iletişimine ve diksiyonuna güvenen, *Telefonda iletişim ve ikna becerisi gelişmiş *MS office programlarına hakim..

Ankara / Tümü Firmamentum

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz beyaz eşya, ankastre ve küçük ev aletleri sektöründeki markalara; * İlgili marka ürünlerinin tanıtımını ve satışını yapabilecek, * Mağazacılık ve dayanıklı tüketim malları sektöründe tercihen tecrübeli veya yetiştirilmeye açık * Satış ve müş..

Firmamıza Satış Temsilciliğinde tecrübeli ve Nitelikli Eleman Arıyoruz Eleman Nitelikli Firma Tanıtımını ve Ürün Tanıtımını Nitelikli Yapabilen Seyehat Engeli Bulunmayan Kendisine verilen işi üstlenen, sorumluluk sahibi Satış konusunda tecrübe..

Ankara / Çankaya ZETA İK

GENEL NİTELİKLER En az lise mezunu, 20-40 yaşları arasında, Satış yeteneğine güvenen, İnsan ilişkileri ve iletişimi güçlü, Dış görünümüne özen gösteren, Güler yüzlü, Tercihen 1 yıl deneyimli veya yetiştirilmek üzere, Bay / Bayan Mağaza Satış Dan..

Ankara / Gölbaşı Yıldız Gıda

Turkcell İletişim Merkezi TİM de çalışacak tecrübeli bay-bayan eleman aramaktayız. asgari ücret + prim + ssk uygulanacaktır...

Ankara / Sincan Gamze Emlak

SİNCAN'DA 24 YILDIR EMLAK SATIŞI KONUSUNDA 2 ADET ŞUBEMİZLE FAALİYET GÖSTEREN FİRMAMIZDA ÇOK NEZİH VE SICAK BİR ÇALIŞMA ORTAMINA SAHİP BULUNMAKTAYIZ....EMLAK SATIŞI KONUSUNDA KENDİNE GÜVENEN TECRÜBELİ YADA TECRÜBESİZ SATIŞ DANIŞMANLARINA İHTİYAÇ DUYMAKTAYIZ...2 ADET ERKEK VE 1 ADET BAYAN ELEMANA İHT..

Ankara / Tümü SAHA DOĞRUDAN PAZARLAMA

"SEKTÖRÜN LİDERİ" ENERJİ ŞİRKETİNİN SAHA SATIŞ EKİBİNE,SATIŞ KARİYERİ HEDEFİ OLAN TAKIM ARKADAŞLARI ARIYORUZ....... GENEL NİTELİKLER . Satış konusunda deneyimli ve saha satış alanında kariyer hedefi bulunan, . Sattıkça daha çok kazandıran etkili prim sistemiy..