Ankara Satış Danışmanı İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Satış Danışmanı
Ankara / Tümü Gratis

İş Açıklaması Ankara'da mevcut ve yeni açılacak olan mağazamızda görevlendirilmek üzere, Müşteri ihtiyaçları doğrultusunda satışa yönelik ürün tanıtımı yapacak, Müşterileri mevcut kampanyalar hakkında bilgilendirerek satış sürecini bu yönde ilerletecek, Mağaz..

Ankara / Tümü Gratis

İş Açıklaması ONE TOWER VE PANORA AVM de bulunan mağazalarımızda görevlendirilmek üzere, Müşteri ihtiyaçları doğrultusunda satışa yönelik ürün tanıtımı yapacak, Müşterileri mevcut kampanyalar hakkında bilgilendirerek satış sürecini bu yönde ilerletecek, Mağaz..

Ankara / Çankaya ZETA İK

GENEL NİTELİKLER En az lise mezunu, 20-40 yaşları arasında, Satış yeteneğine güvenen, İnsan ilişkileri ve iletişimi güçlü, Dış görünümüne özen gösteren, Güler yüzlü, Tercihen 1 yıl deneyimli veya yetiştirilmek üzere, Bay / Bayan Mağaza Satış Dan..

Ankara / Etimesgut Emlak Marketi

ERYAMAN'DA GAYRİMENKUL OFİSİMİZE TECRÜBELİ VEYA TECRÜBESİZ (YETİŞTİRİLMEK ÜZERE ) VİZYONU VE HEDEFLERİ OLAN , EHLİYETLİ , DİKSİYONU DÜZGÜN, GİYİMİNE ÖNEM VEREN , BAY/BAYAN GAYRİMENKUL DANIŞMANLARI ARAMAKTAYIZ. FİRMAMIZ ANKARA GENELİNDE ARSA , TİCARİ VE KONUT ALANINDA HIZLA BÜYÜYEN BİR FİRMADIR...

GÜZİDA DİJİTAL MEDYA AJANS KİMDİR? Sektördeki 17 yıllık deneyimimizle dürüst, şeffaf ve çalışan haklarına en üst düzeyde saygı prensiplerini benimsemiş, idealist ve yükselmekte olan firmayız. Dijital reklamcılık ve pazarlama alanında dijital reklam ajansı formatında çalışmaktayız. Hem m..

Ankara / Tümü HALKA GRUP

Halka Grup Perakende sektöründe lider birçok firmaya satış, reyon yönetimi, insan kaynakları, eğitim, raporlama gibi ihtiyaç duyulan alanlarda tam ve kapsamlı olarak hizmet vermektedir. lider müşterimiz adına Ankara Bölgede SİNCAN noktamız da görevlendirilmek üzere, • Mağaz..

Ankara / Tümü Firmamentum

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz beyaz eşya, ankastre ve küçük ev aletleri sektöründeki markalara; * İlgili marka ürünlerinin tanıtımını ve satışını yapabilecek, * Mağazacılık ve dayanıklı tüketim malları sektöründe tercihen tecrübeli veya yetiştirilmeye açık * Satış ve müş..

Ankara / Çankaya Rota Bilgisayar

Bilişim yazılım sektörü alnında faaliyet gösteren firmamıza; -Seyehat engeli olmayan -Bilişim sistemleri konusunda bilgi sahibi ve anlatım yeteneği olan - Kişisel motivasyonu yüksek ve gelişime açık - İletişim ve ikna kabiliyeti yüksek ..