Ankara Satış Danışmanı İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Satış Danışmanı
Ankara / Çankaya Shaya

ULUSLARARASI MARKALARLA GÜLER YÜZLÜ KARİYER GÜZELLİĞİN DOĞALLIKTAN GELDİĞİNE İNANIYORSANIZ İşimiz, insanların mükemmel görünmelerini, kendilerini sağlıklı, doğal ve güzel hissetmelerini sağlamak… 1976 yılında İngiltere’de doğan, doğal içerikli makyaj, cilt ve s..

Ostimde , İvedik OSB de ve BAŞKENT OSB 'de bulunan işyerimizde çalışmak üzere , bilgisayar parçaları , sarf malzemeleri , yazıcılar , donanım , yazılım , teknik servis , network , kurulum , hakkında yeterli bilgiye sahip , ip kamera kurulumunda tecrübeli , teknoloji danışmanlığıda yapabilecek ,sigar..

Genel Nitelikler: Türkiye’nin önde gelen bireysel emeklilik ve hayat sigortası şirketi olan AvivaSA Emeklilik ve Hayat A.Ş. iki büyük gücün, Sabancı ve Aviva Plc., birleşmesinden oluşmaktadır. 1200 kişilik kadrosu ile sektörün öncü kuruluşu olan AvivaSA ailesi olarak, Türkiye’nin dört bir yanı..

Ankara / Yenimahalle KARACA

Grup şirketlerimizden Karaca Home bünyesinde görev alacak; En az lise mezunu, Tercihen satış veya pazarlama alanında deneyim sahibi, İnsan ilişkileri ve iletişimi güçlü, ikna kabiliyeti yüksek, Sunum becerileri güçlü, Müşteri odaklı yaklaşımı benimsemiş, maksimum..

Ankara / Çankaya Ankara Sağlık Hizmetleri

Sağlık alanında Ankara kızılay'da faaliyet gösteren öncü firmamıza, ofis ortamında çeşitli bitkisel sağlık ürünlerinin telefon üzerinden satışını yapabilecek. ekip ruhunu benimseyen, Satış Danışmanı arkadaşlar arıyoruz. Telefonda enerjik ve pozitif konuşabilen, Ekiple uyumlu çalış..

Essi bünyesinde çalışacak ve aktif olarak kurumsal pazarlama yapacak eleman alınacaktır. - Önceki iş tecrübelerinde satış yapmış ve aktif olarak müşteri ilişkileri sürdürmüş, satış konusunda kendisine güvenen, - İletişim becerileri gelişmiş, insan ilişkilerinde başarılı ve ikna kabiliyet..

Ankara / Tümü HALKA GRUP

GENEL NİTELİKLER En az lise mezunu, 20-35 yaş aralığında, Mağaza içi satış konusunda deneyim sahibi, Tercihen Elektronik sektörünü bilen, Satış üzerine kariyer hedefleyen Satış odaklı çalışabilen, İnsan ilişkileri başarılı, ikna kabiliyeti yüksek,..