Ankara Satış Danışmanı İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Satış Danışmanı

Hukuk alanına yönelik Kurumsal ve Bireysel yazılım projeleri geliştiren ve araştırma/geliştirme projeleri yöneten, konusunda uzman ve sektörünün öncülerinden olan firmamızın; Ankara Merkez ofisinde çalışmak üzere; (*) En az Yüksek okul mezunu -- Adalet, ..

Ankara / Tümü SAHA DOĞRUDAN PAZARLAMA

KADROMUZU BÜYÜTÜYORUZ.... BİZİMLE ÇALIŞMAK VE BAŞARILARIMIZA ORTAK OLMAK İSTER MİSİNİZ... ! Enerji Sektörü adına sağladığımız hizmetleri, Müşterilerimize uygun seçenekler sunarak, Enerji sektöründe kalıcı ve yönlendirici rol almayı hedeflemekteyiz. Elektrik kurumunun..

Ankara / Tümü Gratis

İş Açıklaması Türkiye’nin lider “ Kişisel Bakım Marketi” Gratis, 400’ü aşkın mağazasıyla büyümeye ve hizmet vermeye devam ediyor. 2009 yılında, Sedes Holding bünyesinde, Demir Sabancı tarafından kurulan Gratis, müşterilerinin sağlık ve yaşam kalitesini arttırmak için..

Ankara / Etimesgut Konut Merkezi Gayrimenkul

Gayrimenkul danışmanlığı yaptığımız firmamızda ... GAYRİMENKUL SATIŞ DANIŞMANI ARANAN NİTELİKLER ... Firmamızda BAY - BAYAN Çalışacak gayrimenkul danışmanı aramaktayız. ... Ağırlıklı olarak ofiste çalışıp koordinasyonu sağlayacaktır. 09:00-18:30 çalışma saatleridir. .....

Ankara / Çankaya Ortadogu Grup Reklam

Telekominikasyon sektöründe hazır datalara dönüş ve çağrı satışlarını tamamlayacak; tercihen tecrübeli, esnek çalışma saatlerine özen gösteren, diksiyon ve ikna kabiliyeti yüksek, takım arkadaları alınacaktır. 1500 tl maaş +ssk ve ciddi prim getirisi olan bir iş..

Ankara / Çankaya Shaya

Dönemsel olarak 2 ay boyunca tam zamanlı çalışabilecek, Tercihen mağazacılık tecrübesi olan, Çalışırken eğlenmeyi bilen Güler yüzlü, enerjik İletişim becerisi yüksek Satış ve hedef odaklı Fark yaratmayı seven İŞ TANIMI Kentpark Avm mağa..