Ankara Satış Danışmanı İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Satış Danışmanı
Ankara / Keçiören İlkadım İnşaat Gayrimenkul

İNŞAAT SATIŞ DANIŞMANI ARIYORUZ. İNŞAATIN SATIŞ OFİSİNE ÖRNEK DAİRE TANITIMINI YAPIP SATIŞ YAPABİLECEK DİKSİYONU DÜZGÜN BAKIMLI ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARIYORUZ ÜCRET ASGARİ ÜCRET+HER DAİRE SATIŞINDAN 500 TL+YOL+YEMEK+SSK İLE ÇALIŞILACAKTIR...

Ankara / Yenimahalle Ankara Güzel İş Plastik

PLASTİK AMBALAJ Konusunda Lider, Merkezi Gimat da bulunan firmamızda görevlendirmek üzere " Satış Temsilcisi " aramaktayız, * İnsan ilişkilerinde başarılı, Temsil yeteneğine sahip, * Diksiyonu düzgün Prezantabl, İkna kabiliyeti yüksek, * Aktif araç kullanabilen..

Ankara / Çankaya Ader Gayrimenkul

Emek ve Bahçelievler bölgesinde nezih çalışma ortamında gayrimenkul pazarlama sektöründeki ileri teknolojileri kullanarak kendi işinizin sahibi olma ve maksimum kazanç elde edebilme olanağı sunuyoruz. * "Emlakçı” değil "Gayrimenkul Danışmanı” olmak isteyen * Bilgi Girişi, İlan Hazırlama,..

Ankara / Tümü Cumhuriyet Lezzet Dünyası

CUMHURİYET LEZZET DÜNYASI ŞUBELERİNDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE; *17-40 yaş arası, bay & bayan, *unlu mamüller satışında çalışabilecek, *temiz ve titiz çalışmayı prensip edinmiş, *güler yüzlü,dinamik, *grup çalışmasına uyumlu, *öğrenmeye açık, *uzun süreli çalı..

Ankara / Tümü Mızraklı Araç Kiralama

Günlük Araç Kiralama sektöründe faaliyet gösterdiğimiz firmamızın İstanbul – İzmir – Ankara Havalimanlarındaki Şubelerimizde görevlendirilmek üzere Günlük Araç Kiralama Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır; Tercihen araç kiralama başta olmak üzere, otomotiv, turizm veya hizmet sektöründe ..

Ankara / Çankaya WATSONS TÜRKİYE

A.S. Watson Group'un bir parçası olarak 1828 yılından beri faaliyet gösteren Watsons, bugün 12 ayrı pazardaki 4.600'den fazla mağazasıyla dünyanın önde gelen güzellik ve kişisel bakım zincirlerinden biridir. Kaliteli ve yenilikçi bir perakende anlayışını temsil eden Watsons'larda, zevkli ve eğlencel..

Ankara / Çankaya Doğan Jeotermal

Kurumsal firmamiza 18-27 yaş aralıgı kendine güvenen, güler yüzlü, enerjisi yüksek, diksiyonu düzgün, ikna kabiliyeti olan bay-bayan ekip arkadaşları arıyoruz..

Ankara / Tümü Dedeoğlu Ayakkabı

ayakkabı sektöründe daha önce çalışmış tecrübeli arkadaşlar alınacaktır..

Ankara / Çankaya Esse

Firmamız bünyesinde çalışmak üzere satış temsilcisi alınacaktır...

BESİM ailesine katılmak isterseniz ve aşağıdaki özellikleri taşıyorsanız, Sincan merkez mağazamız için Satış Danışmanı pozisyonuna başvuruda bulunabilirsiniz. GENEL NİTELİKLER Tercihen 3 yıl ve üzeri deneyimli Sosyal ilişkilerinde başarılı, ekip çalışmasına yatkın, İkn..