Ankara Satış Temsilcisi İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Satış Temsilcisi
Ankara / Çankaya Alpsu Media

SIHHIYE DEKİ OFİSİMİZE DİKSİYONU DÜZGÜN,SÖZLÜ İLETİŞİMİ İYİ OLAN MASA BAŞINDA ÇALIŞABİLECEK TECRÜBELİ VEYA TECRÜBESİZ YETİŞTİRİLMEK ÜZERE BAYAN ELEMANLAR ALINACAKTIR. ASGARİ ÜCRET MAAŞ (1400.TL) +SİGORTA +YEMEK+PRİM ÇALIŞMA SAATLERİ 09:30_18.00 HAFTA İÇİ CUMARTESİ :10..

Ankara / Tümü Nehir Toptan Gıda

Satış pazarlama konusunda tecrübeli diksiyonu düzgün bakımlı prezantabl bayan elemanlar aranıyor..

Ankara / Mamak Emniyet Gayrimenkul

Gayrimenkul Satış Temsilcisi aranmaktadır...

Ankara / Çankaya Eray Teknoloji A. Ş

Sektörde 30'uncu yılına giren ve YAZAR KASA, TERAZİ, MİKRO VE BOYLAM YAZILIM, BARKOD VE RESTORAN OTOMASYONLARI ürünlerinin hem satış hem de teknik servisliğini yaparak tanınmış olan şirketimize; Ankara, İstanbul ve İzmir bölgelerinde görevlendirmek üzere; aşağıdaki vasıflara sahip SATIŞ ELEMANLARI a..

Ankara / Çankaya Anatolya İletisim

İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar Perakende sektöründe kasa ve satış yönetimi deneyimi olan ya da bu alanda kendini geliştirmeye istekli, Tercihen Turkcell Maya ekranlarını bilen, Satış ve hedef odaklı, Asgari lise mezunu, Bilgisayar kullanımına hakim olan, Es..

İŞİN TANIMI: • Ajans hizmetlerimizin (Reklam hizmetleri, sosyal medya hizmetleri, web tasarım, basılı işler vb.) satışını yapmak • Yeni müşteri portföyü oluşturmak • Müşteri ziyaretleri yapmak • Müşteri ilişkilerini devam ettirmek • Düzenli raporlamalar yapmak..

Ankara / Yenimahalle Adb Demir Çelik A. Ş

2016 yılında inşaat sektöründe faaliyetine başlayan ADB DEMİR ÇELİK A.Ş. geçen bu zaman içerisinde büyümesini aynı hızla devam ettirmekle beraber, daha birçok sektörde güvenilir ve saygın firmalarından biri olarak ülkemizin yeniden yapılanması sürecinde üzerine düşen sorumluluğun ciddiyeti ile çalış..

TOPTAN İNŞAAT MALZEMELERİ SATIŞ VE PAZARLAMA ELAMANI ALINACAKTIR ALINACAK OLAN KİŞİNİN ALTINA ARAÇ VERİLECEK MAAŞ KONUSU TECRÜBESİNE GÖRE BELİRLENECEKTİR..

Telekomünikasyon sektöründe lider firmamızın ANKARA /ÇANKAYA Bölgesindeki Bayisinde görev alacak aşağıdaki nitelikleri taşıyan takım arkadaşları aramaktayız. Tercihen satış konusunda deneyimli ya da saha satış alanında kariyer hedefi bulunan, İkna ve iletişim kabiliyeti yüksek, in..

Ankara / Çankaya WATSONS TÜRKİYE

A.S. Watson Group'un bir parçası olarak 1828 yılından beri faaliyet gösteren Watsons, bugün 12 ayrı pazardaki 4.600'den fazla mağazasıyla dünyanın önde gelen güzellik ve kişisel bakım zincirlerinden biridir. Kaliteli ve yenilikçi bir perakende anlayışını temsil eden Watsons'larda, zevkli ve eğlencel..