Ankara Satış Temsilcisi İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Satış Temsilcisi
Ankara / Çankaya Doğanjeotermal

Ankara öveçlerdeki 25 yıllık kurumsal firmamıza vasıflı vasıfsız bay/bayan personel alınacaktır maaş-ssk-yemek-servis mesai saatleri:10:30-19:30..

Ankara / Akyurt Çerez Molası

ÇEREZ MOLASI AİLESİNE SATIŞ TEMSİLCİSİ ALINACAKTIR...

Ankara / Keçiören Türksat

Saha satışı yapabilecek enerjik, dinamik, insan ilişkileri kuvvetli personeller aranmaktadır...

Sigorta teklifleri hazırlamak ve sunmak, müşterileri bilgilendirmek ve satışa dönüşmesini sağlamak, müşterilerle ilişkileri yönlendirmek sigorta şirketleri ile iletişim sağlamak ,kendine satış konusunda güvenen, diksiyonu düzgün, giyimine özen gösteren,prezantabl, sigortacılık mezunu veya üniversite..

Ankara / Çankaya Draft Yurtdışı Eğitim

-Tercihen Turizm ve ilgili alanlarda lisans veya önlisans eğitimini tamamlamış, - İletişimi güçlü, - Geliştirilen projelere uyum sağlayabilecek, - Tercihen acente tecrübesi bulunan - Kariyerine turizm sektöründe yön vermek isteyen - Vize takip işlemlerini yapabilecek,..

- Diksiyonu düzgün, - En az lise mezunu, - 18-35 yaşları arasında, - Telefonda etkili iletişim kurabilen, - İkna ve analiz yeteneğine sahip, - İş kalitesini ön planda tutarak, hedef odaklı çalışabilen, - İç motivasyonu yüksek, - Takım çalışmasına yatkın,gere..

Dünyanın 4. büyük enerji şirketi olan Total oil firmasının Orta Anadolu Distribütörü olan firmamızda satış temsilcisi olarak görevlendirilmek üzere iş arkadaşı arıyoruz...

Ankara / Etimesgut Life House Sport Center

Eryaman'da bulunan spor tesisimizde bizimle çalışacak dinamik iş arkadaşları arıyoruz. Rahat ve eğlenceli çalışma ortamı ile sizleri bekliyoruz...

HEDEF TANITIM olarak Hizmet vermekte olduğumuz sektörün lider Elektronik firması için satış temsilcileri arayışındayız; - Müşteriler ile birebir iletişim kurarak markanın ürünleri hakkında kullanıcıya doğru bilgiyi aktarmak, - Mağaza yöneticileri ve çalışma arkadaşları ile samimi ..

Ankara / Çankaya Eylem Medya

Eylem Medya Bünyesinde; Ağzı laf yapan Yüz yüze görüşebilen Firma Firma gezebilecek Seyahat Engeli olmayan Giyimine önem veren Elemanlar aranıyor.....