Ankara Satış Temsilcisi İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Satış Temsilcisi

Diksiyonu düzgün Kişisel bakımına özen gösteren Hafta sonu da çalışabilecek Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek İkna kabiliyeti yüksek Yenilikçi Spor satışında ve / veya organizasyon satışında tecrübeli Kendine güvenen ekip arkadaşları arıyoruz...

HEDEF TANITIM olarak Hizmet vermekte olduğumuz sektörün lider Elektronik firması için satış temsilcileri arayışındayız; - Müşteriler ile birebir iletişim kurarak markanın ürünleri hakkında kullanıcıya doğru bilgiyi aktarmak, - Mağaza yöneticileri ve çalışma arkadaşları ile samimi ..

Ankara / Tümü Makrosis

Büyüyen bir takımın önemli bir parçası olmak ve bu heyecana ortak olup kazanmak için; * İzmir, Eskişehir, Ankara, İstanbul Avrupa, İstanbul Anadolu yakasında ikamet eden * En az Lise mezunu * B sınıfı sürücü belgesine sahip, aktif olarak şehir içinde araba kullanabilen,..

Ankara / Mamak Ada İletişim

TÜRK TELEKOM SATIŞ NOKTAMIZDA ÇALIŞACAK, TELEFON AKSESUAR VE SATIŞ İŞLERİYLE İLGİLENECEK BAYAN ELEMAN ARANMAKTADIR. MAAŞ+SGK+YEMEK..

Risus Assist Danışmanlık Organizasyon tarafından 2003 yılında kurulan Risus Assist “koşulsuz müşteri mutluluğu” ilkesi ile yüz binlerce üyesine ve kurumlara hizmet veren bir üyelik sistemidir. Risus Assist; yaşam alanında , sağlık alanında , seyahat alanında , kurumsal alanda da çeşitli markal..

Ankara / Çankaya Bonelli Gıda

Bonelli Unlu Mamuller / Perakende sektöründe, kaliteli ürün ve hizmet üretmeyi ilke edinen, müşteri memnuniyeti odaklı çalışan, Çağdaş Marketler içerisinde, Ankara ve Eskişehir'de 90 noktada müşterilerine hizmet veren sektöründe öncü bir firmadır. Bonelli Unlu Mamuller reyonunda, mağaza..

Ankara / Keçiören Keskin İnşaat Emlak

KEÇİÖREN' DEKİ EMLAK OFİSİMİZE DENEYİMLİ, EMLAK İŞİNDE AKTİF YA DA PAZARLAMA İŞİ YAPMIŞ, KENDİNE GÜVENEN, GENÇ, DİNAMİK, İKNA KABİLİYETİ YÜKSEK ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARIYORUZ...

Ankara / Çubuk Çerez Molası

ÇEREZ MOLASI AİLESİNE YENİ BİR ÜYE DAHA KATMA İSTİYORUZ. BİZİMLE ÇALIŞMAK İSTEYEN HERKESİ GÖRÜŞMEYE BEKLİYORUZ. TECRÜBEYLE SABİTLENMİŞ SİSTEMİMİZE ALIŞMANIZ DAHA KOLAY OLACAK. SİSTEMİMİZİ YENİLEYECEK HER FİKRİ DEĞERLENDİRMEMİZ HER ZAMAN BİZİ BİR ADIM ÖNDE GÖTÜRÜRKEN SİZİN FİKİRLERİNİZİ DE DEĞERLENDİ..

KOPYALAMA MERKEZİMİZE , world, excel, autocad den çıktı alabilecek ozalit işlerinden anlayan ve DAHA ÖNCE KOPYALAMA MERKEZİNDE EN AZ 2 YIL ÇALIŞMIŞ DENEYİMLİ ELEMANLAR ARIYORUZ Çalışma şartlarımız -Ümitköy’den Yaşamkent’e her sabah ve akşam servis -Ayrıca yol ve ye..

Ankara / Çankaya Zirve Pharma A. Ş

Türkiye geneli devlet hastanesi ve özel hastaneler bünyesinde faaliyet gösteren Merkezi Ankara da bulunan Firmamız için aşağıdaki kriterleri taşıyan elemanlara ihtiyaç vardır. 1- Ankara ve çevre iller de özel hastane ve tıp merkezi 2- ..