Ankara Satış Temsilcisi İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Satış Temsilcisi

Gıda sektöründe hizmet veren dükkanımızda aktif satış yapabilecek güleryüzlü, enerjik, gıda satışı tecrübesi olan satış elemanı aramaktayız...

Ankara / Yenimahalle Db Temizlik

DEMİRHAN TURİZM HİZMETLERİNİN TANITIMINI YAPABİLECEK, KALİTELİ ,AKTİF DİKSİYONU DÜZGÜN KILIK KIYAFETİNE ÖZEN GÖSTEREN İŞİNİN SORUMLULUĞUNU BİLEN, PERSONELE İHTİYACIMIZ VAR. İŞ PERSONEL TAŞIMACILIĞI ARAÇ KİRALAMA TURLAR VS... İNSAN KAYNAKLARI : ADİL BEY'LE İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİ..

Ankara / Çankaya Libor A. Ş.

Libor A.Ş.'nin, Fizik Tedavi, Rehabilitasyon ve Spor Hekimliği alanında büyüen satış ve temsilcilik ağı içerisinde, Ankara merkezli olarak tüm bölgeleri kapsayacak şekilde görevlendirilecek, kariyerini satışta hedefleyen, şirketimizin hedeflerini bizimle birlikte gerçekleştirecek ve büyütecek yüksek..

Ankara / Etimesgut Keçiören Esse

Ankara Etimesgutta bulunan ofisimizde hafta içi 10:30 - 20:00 arası - yemek - servis - sgk - telefon - haftalık ve aylık prim imkanları ile 17 - 29 yaş arası çalışabilicek bay - bayan kariyer hedefi olan heyecanlı ekip arkadaşları arıyoruz.....

Eğitim sektörüne yönelik programlarımızın tanıtımını ve satışını yapabilecek, prezentabl ve ikna kabiliyeti yüksek bilgisayar kullanabilen satış temsilcileri aranmaktadır. Sabit maaş + prim verilecektir...

Ankara / Tümü Seren Isı Sistemleri

ŞİRKETİMİZ BÜNYESİNDE BULUNAN VAİLLANT VE KODSAN-MİNOL-TERMOSAR MARKALARININ *SAHADA ŞANTİYELERDE, İNŞAAT SATIŞ OFİSLERİNDE VB KURUM VE KURULUŞLARDA *DOĞALGAZ-ISITMA-SOĞUTMA ALANLARINDA FAALİYET GÖSTEREN ŞİRKET-KİŞİ VE İŞYERLERİNDE *BİREYSEL MÜŞTERİ VE MÜTEAHHİTLERDE,KOOPER..

Ankara / Çankaya Cinarlar Ltd

Halı mobilya beyaz eşya sektöründe daha önce çalışmış öğrenmeye açık tecrübeli satış personeli aranmaktadır...

Ankara / Çankaya Fcl Assıst

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz Ankara'nın önde gelen sağlık grubunun çağrı merkezi operasyonunda telefonda check-up satışı için elemanlar arıyoruz. Ses tonu ve diksiyonu düzgün, Güler yüzlü ve pozitif, Hırslı ,işini seven, sabırlı ,öz güvenli ve çalışkan,..

Ankara / Mamak Gökçebey

Emlak ofisimize bay bayan satış danışmanları aranmaktadır..

Ankara / Yenimahalle Metropol Yapı Denetim A. Ş.

Ankara da faaliyet gösteren yapı denetim firmamıza satış temsilcileri alınacaktır. GENEL NİTELİKLER : Müşteri ve ilişki yönetimi becerisi kuvvetli, analitik ve sonuç odaklı düşünebilen, Ekip çalışmasına yatkın, Planlama ve koordinasyon yeteneği..