Ankara Satış Temsilcisi İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Satış Temsilcisi
Ankara / Çankaya TUĞBA KURUYEMİŞ

Tamamı kendi imalatımız olan ürünlerimizi (Kuruyemiş, Lokum, Kahve, Draje, Şekerleme, İncir, Baharat vs.) ülkemizin en güzel noktalarında ki butik mağazalarımızla müşterilerimize ulaştırıyoruz... Aydın, Afyon, Samsun, Bursa, Denizli, Muğla, Manisa, Kütahya, Balıkesir, Uşak, Eskişehir, A..

Ankara / Etimesgut Ece İş Çözümleri

Perakende sektöründe kariyer hedefleyen, dinamik, mağazacılığa ilgi duyan" Satış Temsilcisi ve Uzman Satış Danışmanı" pozisyonlarında mağazalarımızda görev alacak takım arkadaşları arıyoruz. Mağazaya gelen müşteri ile ilgilenmek, ürün danışmanlığı yapmak, yeni müşteriler kazandırmak ve ürünün satışı..

Ankara / Altındağ Gümüşler Orman Ürünleri

Bizim yapmakta olduğumuz iş mobilya aksesuar üretimi olup mobilyalardaki ahşap ayak üretimini yapmaktayız.Masa, Sandalye ,sehpa, dolap, koltuk, komodin, dresuar vb. gibi ürünlerin ayaklarını imal etmekteyiz.Bu ürünlerimizi Ankara Siteler Mağazamızda ürün tanıtımı yapıp ürünlerimizi müşterilere anlat..

Ankara / Çankaya Mavi Işık Plus

Firmamız 8 yıldır Türkiye genelinde Ankara Antalya Kayseri İzmir ve Konya illerinde estetik ve güzellik sektöründe hizmet veren Türkiye nin bu anlamda kurumsal kalite ve hizmet standartlarını oluşturmuş Poliklinik ve güzellik merkezleri ile mavi ışık markası altında hizmet veren marka ağına sahip bi..

Ankara / Çankaya Giritli Asfalt Ltd. Şti.

- G.O.P'da BULUNAN FİRMAMIZA - SATIŞ DEPARTMANINDA ÇALIŞACAK - KAMU VE ÖZEL SEKTÖRDE İŞ TAKİBİ YAPACAK , FİRMAMIZA YENİ MÜŞTERİ PÖRTFÖYÜ KAZANDIRACAK - HALKLA İLİŞKİLER MEZUNU - BİLGİSAYAR BİLEN - DİKSİYONU DÜZGÜN - PREZANTABL - AKTİF ARAÇ KULLANABİLEN..

HEDEF TANITIM olarak Hizmet vermekte olduğumuz sektörün lider Elektronik firması için satış temsilcileri arayışındayız; - Müşteriler ile birebir iletişim kurarak markanın ürünleri hakkında kullanıcıya doğru bilgiyi aktarmak, - Mağaza yöneticileri ve çalışma arkadaşları ile samimi ..

Ankara / Etimesgut Minicity

Ankara - İstanbul yolu Şaşmaz mevkiinde Minicity markamız adı altında Dünyanın en büyük bebek,çocuk ve anne adına her şeyi bulabileceğiniz alışveriş merkezimizde ve Ankara genelindeki diğer şubelerimizde (ALTINDAĞ (TOPTAN MAĞAZA),NATOYOLU,SİNCAN,ETİMESGUT,ELVANKENT,HÜSEYİNGAZİ,ŞENTEPE) çalışacak Sa..

Ankara' da yeni açtığımız showroomda full time mağaza satış temsilcisi pozisyonunda ve çağrı merkezine yön verebilen, Kendine güvenen, Tercihen parakende deneyimine sahip, Satış yapmayı kariyer olarak benimsemiş, Yüksek ikna kabiliyeti olan, Ekip çalışmasına uyum sağl..

Ankara / Tümü Yeni Çatı Gıda

Temizlik maddeleri sektöründe tüm Türkiye’de satış, pazarlamasını yapan firmamızın Ankara Bölgesinde görev alacak aşağıdaki nitelikleri taşıyan takım arkadaşları aramaktayız. Tercihen satış konusunda deneyimli ya da saha satış alanında kariyer hedefi bulunan, İkna ve iletişim kabiliyeti ..

Ankara / Yenimahalle Evpa Emlak

EMLAK OFİSİMİZE SATIŞ TEMSİLCİSİ ARANIYOR. MAAŞ+PRİM ŞEKLİNDE ANLAŞILACAKTIR...