Ankara Sorumlu İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Sorumlu
Ankara / Sincan Alfer Mühendislik

ARANILAN ÖZELLİKLER Sincan Organize Sanayi’ de kurulu, endüstriyel vantilatör, filtrasyon sistemleri ve bunların aksesuarlarının üretimini yapan fabrikamızın "Teknik Servis" biriminde görevlendirilmek üzere aşağıdaki nitelikleri taşıyan “Teknik Servis Sorumlusu” aramaktayız; ..

Ankara / Kazan Netlog Lojistik Grubu

Tedarik zinciri yönetimi, depolama, dağıtım, taşımacılık, uluslararası taşımacılık ve satın alma alanlarında faaliyet gösteren Netlog Lojistik Grubu, 74 deposu, 6,750 kadrolu personeli ve 2,780'in üzerinde özmal araç filosu ile kuru gıdadan, soğuk zincire, tekstilden, otomotive, kimyadan ilaç ve tek..

Ankara / Tümü Harf Ajans

İş Tanımı Üretimini yapmakta olduğumuz oto plakalıklarının, müşterilere direkt olarak sunumunun ve tanıtımının yapılması üzerine çalışma arkadaşları arıyoruz. Maaş+SGK+Yol+Yemek Aranan Nitelikler Akıcı konuşan ve güleryüzlü Özgüveni ve motivasyonu y..

Ankara / Çankaya Güven Çevre Sağlığı

Ankara Çankaya'da faaliyet gösteren Çevre sağlığı ilaçları üzerine Açık ve Kapalı alan ilaçlama sektöründe hizmet veren firmamızda Kapalı Alan ilaçlama işinden ve Kapalı alan personellerinden Sorumlu olarak Kapalı alan ilaçlama işinin yürütülmesi, pazarlaması, tahsilatların takip edilmesi, kapalı al..

Ankara / Yenimahalle Pimak Gıda A. Ş

Görev Tanımı: . Banka ve diğer finans kuruluşları ile olan ilişkilerin sağlıklı ve düzenli şekilde yürütülmesi, . Nakit ve gayri nakit kredi kullanımlarının yürütülmesi; vade, faiz ve anapara ödemelerinin takip edilmesi ve kontrolü · Haftalık, aylık gelir-gider, ..

Satış Departmanımızda Çalıştırılmak üzere Elektrik veya İnşaat Malzemeleri Satışında çalışmış deneyimli yada (yetiştirilmek üzere) bay – bayan takım arkadaşları alınacaktır. Genel nitelikler: •MS Office programlarına hakim •Takım çalışmasına yatkın, problem çöz..

Kamera Sistemleri satışında görevlendirilecek tercihen deneyimli BAY – BAYAN satış elemanları alınacaktır. Aranan nitelikler: Saha çalışmasında başarılı ve kendine güvenen, Müşteri beklentilerini iyi algılayacak, sürekli müşteri memnuniyetini sağlayacak Müşteriye marka..

Ankara / Çankaya Rak Grup

GENEL NİTELİKLER • Üniversitelerin İktisat, İşletme, Uluslararası İlişkiler v.b. İİBF bölümlerinden mezun, • İyi derecede İngilizce konuşma ve yazma hakimiyetine sahip, • Prezantabl ve İşine motive, • İyi derecede bilgisayar kullanabilen (Office uygulamalarına hakim),..

Ankara / Sincan İnvamed Sağlık İlaç

İNVAMED SAĞLIK,İLAÇ A.Ş.FİRMAMIZ BÜNYESİNDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE,TERCİHEN SİNCAN BÖLGESİNDE İKAMET EDEN, • İNSAN KAYNAKLARI SORUMLUSU&YÖNETİCİ ASİSTANI(SEKRETER) Ofis Programlarını kullanabilen deneyimli,diksiyonu düzgün,dış görüntüsüne özen gösteren, ..

Büyüyen firmamızda, ön muhasebe alanında görev almak üzere • Bayan, • Düzenli ve tertipli çalışan, • Kalite anlayışına sahip, • Muhasebe konusunda, bilgili, • Evrak takibi konusunda dikkatli, çalışma/ekip arkadaşı aramaktayız...