Ankara Teknik Uzman İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Teknik Uzman

İş Tanımı ANKUTSAN A.Ş. olarak bizler; her geçen gün değişen teknoloji ve talepler doğrultusunda; görsel kaliteyle dayanıklılığı birleştirerek her biri konusunda uzman, güçlü teknik kadrosuyla oluklu mukavva kutu sektöründe hizmet veriyoruz. Bu çerçevede he..

İş Tanımı   Aranan NiteliklerÜretimde yetiştirilmek üzere;    Tercihen İngilizce bilen, Askerliğini yapmış    Makina ve İnşaat  Mühendisleri alınacaktır;..

İş TanımıHAFİF ÇELİK PREFABRİK BİNA, KONTEYNER ve GENİŞ AÇIKLIKLI ÇELİK YAPI ÜRETİMİ YAPAN FİRMAMIZDA, PREFABRİKE ÇELİK YAPILARIN, YAPISAL ANALİZLERİNDE  GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE;    Aranan Nitelikler  Çelik  konstr..

İş TanımıPREFABRİK SEKTÖRÜNÜN ÖNDE GELEN KURULUŞLARINDAN, ISO 9001:2008 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ KAPSAMINDA, MÜŞTERİ ODAKLI ÇALIŞAN FİRMAMIZIN TEKNİK MÜDÜRLÜK DEPARTMANINDA; YENİ MÜŞTERİLERE ULAŞILARAK PAZAR PAYININ ARTTIRILMASI, YURTİÇİ VE YURT..

İş Tanımı- Visual Basic 6.0 ile yazılmış hâlihazırdaki uygulamalarımızın yeni veritabanı ile ilişkilendirilmesi, - Kullanılan uygulamaların yeni veritabanına Visual Basic.net dili ile dönüştürülmesi ve sql sorgularının store procedure çevrilmesi...

İş Tanımı            Otomatik Merkezi Yağlama Sistemleri ve Özel Yağlayıcılar ile ilgili olarak; mühendislik, anahtar teslim taahhütler, montaj, süpervizörlük, malzeme satışı, bakım, onarım konularında yurt içi ve dışı müşterilerine hizmet veren, konusunda lider Firmamızın Te..

İş TanımıEEC Entegre Bina Kontrol Sistemleri, binaları güvenli ve konforlu yapan elektrik, elektronik ve mekanik sistemlerin otomasyonunda uzmanlaşmış bir mühendislik firmasıdır. 30 yılı aşkın bir süredir Türkiye'de ve yurt dışında üstlendiğimiz yangından korunma, güvenlik ve..

Ankara / Tümü YÖNTEM KOZMETİK A.Ş

İş TanımıYöntem Profesyonel şirketimiz, Wella Professionals, SP, Sebastian, SP Just Men, Londa vb. profesyonel saç boyası ve saç bakım ürünlerinin Türkiye distribütörlüğünü yapmaktadır.Şirketimizin büyüyen organizasyonunda, kuaför kanalımızda ''Saç Bakım Uzmanı'' ..

İş Tanımıİş Sağlığı ve Güvenliği alanında hizmet veren şirketimizin  şubelerinde görevlendirilmek üzere "İşyeri Hemşiresi/Diğer Sağlık Personeli" alınacaktır.   www.donusumisg.comAranan Nitelikler Liselerin/MYO' larının He..

İş TanımıAnkara Mövenpick Otel Yiyecek & İçecek departmanında Garson olarak görev alacaktır.Aranan Nitelikler• En az lise mezunu, Turizm ve Otelcilik okulu mezunu olmak, • En az orta derecede servis terimlerini içeren İngili..