Ankara Tekniker İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Tekniker
Ankara / Yenimahalle Aksa Akustik

Ses yalıtımı sektöründe faaliyet gösteren firmamızın İstanbul, Ankara ve İzmir Şubelerinde çalışmak üzere, Tercihen inşaat işlerinde bulunmuş, TEKNİKER Diksiyonu düzgün, Prezantabl, Aksa akustik ses yalıtımı ürünleri satış ve uygulama..

Alarm ve Kamera ( CCTV - Analog ve IP ) sistemlerinde deneyimli ,Meslek Liselerinin Elektrik, Elektronik bölümlerinden veya Meslek Yüksek Okullarının ilgili bölümlerinden mezun, Network bilgisi olan Office programlarına temel düzeyde hakim, Analitik düşünce yapısına sahip ve prob..

Ankara / Yenimahalle Telemar Group Ltd. Şti

Firmamız imalat-montaj bölümünde çalışacak Kablaj ve Elektronik Kart Montaj işinden anlayan personeller alınacaktır. (Başvuru yapacak kişilerin elektronik komponentleri bilmesi ve iyi derecede lehim yapabilmesi gerekmektedir.)..

Ankara / Çankaya Başat Proje Ltd. Şti

Polatlı'da bulunan şantiyemizde görevlendirilmek üzere Autocad ya da benzeri programları kullanabilen, proje okuma konularında bilgili İnşaat Teknikeri aranmaktadır...

Ankara / Yenimahalle Asr Aydınlatma

LEDLİ AYDINLATMA ÜRÜN İMALATINDA MONTAJINDA ÇALIŞACAK İŞ ARKADAŞLARI ARIYORUZ ...

Ankara / Çankaya Asem Güvenlik Sistemleri

GENEL NİTELİKLER • Endüstri Meslek Liselerinin , Meslek Yüksek Okullarının veya Teknik Eğitim Fakültelerinin Elektrik, Elektronik, Bilgisayar veya Güvenlik Sistemleri bölümlerinden mezun olmuş, • Elektronik Güvenlik Sistemleri sektöründe - CCTV, Yangın Algılama , Anons - Seslendirme, Kar..

Ankara / Tümü Firma Adı Gizli

ANKARA' da hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmamızın teknik bölümlerinde görevlendirilmek üzere aşağıdaki niteliklere sahip Mekanik Teknisyeni alınacaktır. - Meslek Yüksek Okulu iklimlendirme - Soğutma, Tesisat, Makina, Mekanik bölümü mezunu veya ustalık belgesine sahip, -Ter..

Ankara / Tümü Aysan Elektrik A. Ş.

Orta Gerilim Beton köşk ve Hücre İmalatı alanında hizmet veren firmamızın Ankara ili Temelli Anadolu Organize Sanayi Bölgesi'ndeki Fabrikamız'da, mühendislik hizmetlerini gerçekleştiren ekibimiz bünyesinde görevlendirilmek üzere tam zamanlı çalışabilecek "Elektrik Teknikeri/Teknisyeni" ve montaj el..

Ankara / Yenimahalle Sey Metal

Ankara içindeki şantiyemizde görevlendirmek üzere, şantiyenin günlük teknik ölçüm, izleme, takip işlerinde çalışabilecek şantiye deneyimli teknikerler...

Meslek yüksek okullarının makina bölümünden mezun ( tekniker ünvanı olması kesinlikle şart) , ehliyeti olan ,askerliğini yapmış 23-30 yaş arası deneyim önemli değil personele ihtiyacımız vardır.bu vasıflarda olmayan lütfen aramasın maaş agi ssk ticket (yemek)..