Ankara Teknisyen İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Teknisyen

İŞ TANIMI Heyecanlı, yaratıcı ve profesyonel ekibi ile bugünkü başarısına ulaşan KVK Ankara Teknik Servis Müdürlüğü' nde görevlendirilmek üzere takım arkadaşları arıyoruz - Servise girişi yapılmış ürünlerin kalite standartlarını ve zaman hedefini dikkate alarak tamirini yap..

Ankara / Çankaya Ggs Elektronik Güvenlik

sahada kablolama ve cihaz montajları konusunda deneyimli(ip kamera,yangın network sistemleri) şehir içi ve şehir dışı çalışma engeli olmayan,aktif araç kullanabilen,seyahat engeli olmayan Askerlik durumu yapılmış veya en az 2 yıl tecilli olma şartı aranacaktır. Yeniliğe açık soru..

Firmamızda bulunan PVC kart üretimi makinelerinde ve üretimde çalışacak olan elektronik cihaz bilgisi olan eleman alınacaktır. Aranan Nitelikler Elektronik elektrik montaj imalat bilgilerine sahip İş sorumluluğu olan Yoğun çalışma ortamına uygun ve ekip çalışmasında başarılı olabiliecek..

Ankara / Tümü Yakamoz Denizcilik

YAKAMOZ DENİZCİLİK TÜRKİYE GENELİ OLARAK; DENİZCİLİK SEKTÖRÜNDE YÜKSEK MAAŞ VE KARİYER İÇİN YURT İÇİ VE YURT DIŞINDA; YÜK GEMİLERİ,YOLCU GEMİLERİ,RO-RO,TANKER GEMİLERİ VE ÖZEL YATLARDA 1250-3000 USD MAAŞ İLE ÇALIŞACAK VASIFLI/VASIFSI..

Ankara / Çankaya Ats Yetkili Servis

Ankara / Çankaya - GAZİOSMANPAŞA VE YAŞAMKENT 'te bulunan teknik servislerimizde çalışacak deneyimli ya da deneyimsiz teknik elemanlar (teknisyen, teknik okul mezunu_beyaz eşya tamir, elektronik tamir, klima montaj ve tamir, küçük ev aletleri tamiri yapabilen ya da öğrenmeye istekli) ve müşteri müra..

Ankara / Keçiören Ersa Isıtma Soğutma

BAYMAK YETKİLİ SERVİSİNDE ÇALIŞMAK ÜZERE ELEMAN ALINACAKTIR MAAŞ + PRİM + SİGORTA..

Ankara / Pursaklar 7a Makina İnşaat

Şirketimizin Ankarada' ki Şube bünyesinde Servis Biriminde Teknisyen şoför olarak çalışabilecek Dağıtım Kurulum ve Tamir bakım yapacak yetiştirilmek üzere personeller arıyoruz. -Tercihen İlgili Üniversitelerin Elektrik Elektronik,Bilgisayar,Makine Mühendisliklerinden yeni mezun yetiştir..

Ankara / Tümü Save Enerji Yönetimi

Save Enerji Yönetimi firmasının aktif ilanlarına veya diğer Bina Otomasyon Sistemleri Teknisyeni / Teknikeri ilanlarına göz atabilirsiniz.Save Enerji Yönetimi Bina Otomasyon Sistemleri Teknisyeni / Teknikeri ilanı için başvuru süresi dolmu..

Ankara / Tümü CRT HUMAN

Crt Human firmasının aktif ilanlarına veya diğer Motosiklet Bakım Teknisyeni ilanlarına göz atabilirsiniz.Crt Human Motosiklet Bakım Teknisyeni ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Ankara / Çankaya Nebil Bozdoğan Muayenehanesi

Ankarada doktor muayanehanesi için 20-30 yaşları arasında prezentablı bayan ATT (Acil Tıp Teknisyeni) aranıyor...